Nyuddannet eller erfaren udviklingsingeniør – skab nye sensorer til krævende applikationer

Vil du udvikle software til sensorer, som nogle af verdens største virksomheder bruger? Og kan du se alle fordelene ved at blive en del af en virksomhed med egen produktion og salgsafdeling i samme bygning?

Sammen med bl.a. hardware- og mekanikingeniører finder du den bedste måde at løse opgaven på. Du kommer i dybden med koden og programmerer løsningen i embedded C. Løbende tester du den, og til sidst implementerer du den sammen med dine kolleger i vores produktion.

”Du kommer rundt om hele opgaven, når du sammen med dine kolleger bl.a. skaber løsninger til vores store OEM-kunder. Det er også det, der gør, at denne stilling skiller sig ud, for du er en del af hele projektet fra idé til implementering og arbejder tæt sammen med dine kolleger undervejs. Det gør, at du lærer meget. Rigtigt meget.”

Mads Andersen Udviklingschef

Velkommen til Senmatic

Hos Senmatic udvikler og producerer vi et bredt program i sensorer og integrerede sensorløsninger til industrielle OEM-applikationer og gartnerier – blandt andet løsninger til måling/regulering af temperatur, fugt, CO2 og O2. Vore kunder er firmaer med produktions- og udviklingsfaciliter i Europa, USA og Asien, som er blandt de globalt førende inden for deres forretningsområder og derfor også blandt de mest krævende.

Embedded software, test og kvalitetssikring

Du bruger størstedelen af din tid på softwareudvikling, hvor du går i dybden med din afgrænsede opgave. I hverdagen arbejder vi med en modulær tilgang til software, hvor du og dine kolleger kombinerer vores gennemtestede kode med ny kode, så vi møder kundens unikke behov. Det accelerer udviklingen. Du kommer til at arbejde med moderne udviklingsteknikker som bl.a. unit test, code review og revisionsstyring. Løbende præsenterer du dit arbejde for kunderne på telefonmøder på en måde, så alle kan forstå det.

”Udover dine opgaver på kundevendte opgaver får du også mulighed for at være en del af udviklingen af nye produkter. Du kan også få mulighed for at udvikle dine kompetencer, så du på sigt kan tage ansvaret for projekter. Eller begge dele. Det finder vi ud af sammen. Så længe du er med på, at du aldrig er færdig med at lære,” siger Mads Andersen

En ny hverdag i et stærkt team

Her træder du ind i vores udviklingsafdeling med 8 kolleger, hvor vi har fokus på software, hardware og mekanik. I udviklingsafdelingen er vi meget lydhøre over for dine idéer, og finder vi nye og bedre måder at gøre tingene på, skifter vi gerne retning. Derudover er vi fleksible med dine arbejdstider, ligesom vi er åbne over for hjemmearbejde efter behov.

Ingeniør eller lignende, som kan programmere i embedded C

Du bliver en del af et tæt team, hvor vi kommunikerer åbent og deler vores viden, så vi udvikler de bedste løsninger på markedet. Her får du dine egne opgaver, som du løser selvstændigt. Der vil altid være sparring at hente hos dine dygtige kolleger, men det er vigtigt, at du også på egen hånd tager initiativ til at løse dine opgaver.

  • Du kan være nyuddannet eller en erfaren ingeniør med embedded C erfaring, men vi hører også gerne fra dig, hvis du har en anden teknisk baggrund og har erfaring med at programmere i embedded C (Microchip Pic).
  • Du taler og skriver engelsk og dansk.

Vil du gøre karriere hos os?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jens Wang på 72 45 90 74. Vi indkalder til samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link.

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Søg jobbet online

Dit rekrutteringsforløb med Jobindex
Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Vi læser de indkomne ansøgninger igennem og overdrager løbende relevante kandidater til virksomheden. Du kan læse om vores rekrutteringsproces på siden Rekrutteringsforløb.