21. januar 2019

Udviklingsingeniør – skab nye sensorer til krævende applikationer

Vil du udvikle software til sensorer, som nogle af verdens største virksomheder bruger?

Sammen med bl.a. hardware- og mekanikingeniører finder du den bedste måde at løse opgaven på. Du går i dybden med koden og programmerer løsningen i embedded C. Løbende tester du den, og til sidst implementerer du den sammen med dine kolleger i vores produktion.

”Du kommer rundt om hele opgaven, når du sammen med dine kolleger bl.a. skaber løsninger til vores store OEM-kunder. Det er også det, der gør, at denne stilling skiller sig ud, for du er en del af hele projektet fra idé til implementering og arbejder tæt sammen med dine kolleger undervejs. Det gør, at du lærer meget. Rigtigt meget,” fortæller udviklingschef Mads Andersen.

Velkommen til Senmatic 

Hos Senmatic udvikler og producerer vi et bredt program i sensorer og integrerede sensorløsninger til industrielle OEM-applikationer og gartnerier – blandt andet løsninger til måling/regulering af temperatur, fugt, CO2 og O2. Vore kunder er firmaer med produktions- og udviklingsfaciliter i Europa, USA og Asien, som er blandt de globalt førende inden for deres forretningsområder og derfor også blandt de mest krævende.

Her træder du ind i vores unge udviklingsafdeling sammen med 9 kolleger, hvor vi har fokus på software, hardware og mekanik. 

Embedded software, test og kvalitetssikring

Du bruger størstedelen af din tid på softwareudvikling, hvor du går i dybden med din afgrænsede opgave. I hverdagen arbejder vi med en modulær tilgang til software, hvor du og dine kolleger kombinerer vores gennemtestede kode med ny kode, så vi møder kundens unikke behov. Det accelerer udviklingen. Du kommer til at arbejde med moderne udviklingsteknikker som bl.a. unit test, code review og revisionsstyring.

Løbende præsenterer du dit arbejde for kunderne på telefonmøder på en måde, så alle kan forstå det.

 ”Udover dine opgaver på kundevendte opgaver får du også mulighed for at være en del af udviklingen af nye produkter. Du kan også få mulighed for at bygge på dine lederevner, så du på sigt kan tage ansvaret for projekter. Eller begge dele. Det finder vi ud af sammen. Så længe du er med på, at du aldrig er færdig med at lære,” siger Mads. 

Ingeniør, som kan programmere i embedded C

Du bliver en del af et tæt team, hvor vi kommunikerer åbent og deler vores viden, så vi udvikler de bedste løsninger på markedet. Her får du dine egne opgaver, som du løser selvstændigt. Der vil altid være sparring at hente hos dine dygtige kolleger, men det er vigtigt, at du også på egen hånd tager initiativ til at løse dine opgaver.

  • Du kan være ingeniør eller lignende, og du kan være nyuddannet eller have erfaring.
  • Du kan programmere i embedded C (Microchip Pic).
  • Det er en fordel men ikke et krav, hvis du har kendskab til Python (Qt).
  • Du taler og skriver flydende engelsk og dansk.
  • Det er en fordel, hvis du har kendskab til grundlæggende elektronik.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling, og du kan se stillingen på Jobindex side her. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jeppe Secher på 72 45 91 06.

Vi kalder til samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest den 4. februar 2019. via nedenstående link.

Ansøgninger, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning til stillingen. Vi indkalder løbende til samtaler og tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi bruger cookies på denne hjemmeside til trafikmåling og optimering af indhold, så det er relevant og let at finde. Du kan altid slette cookies fra senmatic.dk Læs mere

Luk