Regnskabsassistent

Er du klar til at sætte din skarpe debet- og kreditforståelse i spil hos en virksomhed, hvor dine gode idéer både bliver efterspurgt – og implementeret?

”Du kommer hele vejen rundt om bogholderiet i en digitaliseret økonomiafdeling. For selvom vi har hver vores ansvarsområder, så er det i fællesskab, vi får hverdagen til at gå op i en højere enhed”

Vivian Aamann Økonomichef

En fælles hverdag med økonomi og regnskab i centrum

Du bliver en del af en mindre økonomiafdeling, hvor du får det fulde ansvar for kreditordelen af bogholderiet. Her har vi det rart og er gode til at grine sammen – og så arbejder vi tæt sammen om at løse opgaverne i det daglige. Herudover fungerer vi som en intern servicefunktion, der besvarer henvendelser fra vores kolleger i den øvrige organisation.

I en alsidig hverdag kommer du derfor bl.a. til at:

 • få ansvar for at håndtere vores digitale scanningworkflowsystem i Axapta, herunder f.eks. omkostningsfakturaer
 • håndtere leverandørfakturaer, inkl. godkendelsesflow samt betale leverandørfakturaer
 • besvare henvendelser fra leverandører inkl. kontoudtog
 • stå for at håndtere vores kørsels- og rejseafregningssystem zExpense
 • søge refusioner ved f.eks. barsel og sygdom.
 • deltage i afstemninger ved måneds- og årsafslutning.

Herudover kan du også få opgaver inden for debitorbogholderi og være med til at stå for lønkørslen.

Vær med til at sikre vores fremtid

IT og data fylder mere og mere i hverdagens opgaver. Derfor har vi fokus på at gøre tingene smartere og optimere vores arbejdsgange, ligesom du kan komme til at arbejde med at analysere data.

”Du spotter potentialet i vores nuværende systemer. Sådan gør vi tingene endnu bedre og mere effektivt. Så du byder bare ind – vi tager imod dine friske indspark med åbne arme,” slutter Vivian, der glæder sig til at byde dig velkommen.

Er du vores nye kollega?

Som person er du omhyggelig og ansvarsbevidst, og du sætter en ære i at aflevere dit arbejde til tiden – med øje for detaljen og fokus på kvalitet.

Herudover kan du genkende dig selv i følgende:

 • Du har et par års erfaring fra en lignende stilling og har derfor en grundlæggende regnskabsforståelse.
 • Du har flair for IT og for at arbejde digitalt med data og tal.
 • Du er klar på at byde ind og udvikle dig i rollen.
 • Du er velbevandret i Office-pakken – særligt Excel.
 • Du har kendskab til ERP-systemer – vi anvender Axapta.
 • Du taler og skriver dansk og engelsk.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Sofie Sleiborg på 72 45 91 21.

Vi indkalder til samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV allerede i dag via dette link – hellere i dag end i morgen.

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat. Der er mulighed for at tiltræde i en fuldtidsstilling eller en 30-timers stilling.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Senmatic
Senmatic har i mere end 40 år produceret sensorer til måling af temperatur, fugtighed og gasarter samt forskellige produkter til styring af klimaet i væksthuse inden for gartneribranchen.

Vi kombinerer elektronisk og mekanisk produktion med softwareudvikling, der gør os i stand til at producere avancerede elektroniske, elektromekaniske, mekaniske og softwarebaserede produkter på et meget højt kvalitetsniveau inden for begge produktområder. I alt er vi 90 medarbejdere, og vi er certificeret efter ISO 9001:2015.