Project & Sales Coordinator - Skab resultater gennem viden og teknologi

Opslået 7. juli 2021

Er du den teknisk stærke profil med et kommercielt mind-set? Kan du se dig i en central rolle, hvor dine veludviklede kommunikative og koordinerende evner, forretningsmæssige forståelse samt tekniske indsigt kommer i spil på daglig basis? Så er du måske DGT by Senmatics nye Project & Sales Coordinator.

Senmatic søger til gartneridivisionen DGT by Senmatic en Project & Sales Coordinator til en funktion med bred berørings- og kontaktflade. DGT by Senmatic er den ene af to divisioner hos Senmatic A/S. DGT by Senmatic blev grundlagt i 1956 under navnet DGT (Dansk Gartneri Teknologi) og har over 65 års erfaring fra gartneribranchen. Divisionen er globalt kendt som specialister i styringsteknologi og produkter til vanding, gødning, klima og lys der fremmer effektivitet og bæredygtig produktion i moderne gartnerier og vertical farms. Den anden del af virksomheden udgøres af sensordivisionen.

Vi søger en Project & Sales Coordinator, der med reference til salgsdirektøren får en nøglefunktion i krydsfeltet mellem kunder, forhandlere, leverandører og interne interessenter. Du navigerer smidigt i din vej mod målet om at gennemføre projektleverancerne, salgsopgaver og sikre høj kundetilfredshed. Samtidig er du garant for at projekterne afsluttes med optimeret økonomi.


Opgaver og ansvar

 • Account Manager for udvalgte forhandlere
 • Projektledelse – med ekstern og intern håndtering
 • Kommerciel back-up med ordrebehandling og udarbejdelse af tilbudsmateriale til eksterne sælgere
 • Kontrakt-, økonomi- og leverancestyring
 • Projektevaluering, -registrering samt afrapportering

Din funktion vil være meget alsidig med større kontaktflade internt som eksternt, og du vil være bindeled og supporterende i forhold til optimal gennemførelse af projekter og levering af ydelser til kunder i Danmark samt på en lang række eksportmarkeder. Du skal forvente, at du årligt vil have omkring 20 rejsedage. 


Faglige kompetencer 

 • Er uddannet maskinmester eller kommer med anden relevant teknisk uddannelse
 • Erfaring med projektkoordinering og deltagelse i tilbudsgivning
 • Erfaring med forhandlersalg og support
 • Kendskab til tekniske gartneriprodukter vil være et plus
 • Sikker i kommunikation på dansk og engelsk – mundtligt såvel som skriftligt

Du har solid teknisk indsigt og kommerciel forståelse og gerne erfaring fra lignende rolle, hvor du bidrager til at skabe fremdrift i projekthåndteringen, fælles forståelse og effektiv koordinering mellem interessenter. 


Personlige kompetencer

 • Målorienteret og handlekraftig
 • Motiverende tilgang til samarbejde
 • Velorganiseret og kvalitetssøgende
 • Analytisk og med et godt overblik

Du er stærk til at opsamle og formidle relevant viden. Du befinder dig godt med en alsidig hverdag, hvor din kommunikative evner og gode evne til at omgås andre mennesker skaber det rigtige udgangspunkt for, at du som bindeled og koordinator bidrager til, at vi som virksomhed og organisation i fællesskab opnår de bedste løsninger i processen og for kunden.


Vi tilbyder

En central funktion i en veletableret virksomhed med et godt perspektiv for fremtiden. En nærhed i organisationen og med håndtering af alle elementer ”under samme tag”. Kontakt- og berøringsfladen i rollen er stor, og du har i større grad ”fingeren på pulsen” i forhold til teknik, kunde-og projekthåndtering.


Send os en ansøgning

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, hvorfor ansøgninger behandles løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte: AMBIZZION, Peder Vester Henriksen 5329 6929 eller Kim Rune Larsen 2010 5858.

Send din ansøgning og dit CV via AMBIZZION via dette link.