Kvalitetsingeniør til højteknologisk industrivirksomhed

Vil du spille en vigtig rolle inden for vores kvalitetsarbejde samt være med til at løfte vores niveau til nye højder? Og trives du i en rolle, hvor du får en bred kontaktflade til kolleger, kunder og leverandører?

”Du får en hverdag i en virksomhed, der er eksperter inden for industrielle sensorer og teknologi til gartnerier. Vi udvikler avancerede produkter og nøglefærdige løsninger til nogle af de største virksomheder i verden”

Michael Bech Head of Quality

Velkommen til Senmatic

Senmatic har i mere end 40 år produceret sensorer til måling af temperatur, fugtighed og gasarter samt forskellige produkter til styring af klimaet i væksthuse inden for gartneribranchen. Vi kombinerer elektronisk og mekanisk produktion med softwareudvikling, der gør os i stand til at producere avancerede elektroniske, elektromekaniske, mekaniske og softwarebaserede produkter på et meget højt kvalitetsniveau inden for begge produktområder. I alt er vi cirka 90 medarbejdere, og vi er certificeret efter ISO 9001:2015.

Et indblik i din hverdag i kvalitetsafdelingen

Du bliver en del af et team, som har ansvaret for kvalitetssikring af virksomhedens produkter og ydelser. Mere konkret står du for følgende:

 • reklamationsbehandling fra leverandører og kunder
 • styring af vores kalibreringssystem
 • indgangskontrol på produkter
 • planlægning, udførelse og afslutning af interne audits
 • PPAP-processer
 • kunde-og leverandørkontakt
 • projektdeltagelse ved udviklingsprojekter.

Sæt dit præg på afdelingen

Vi er altid i gang med at blive endnu bedre til det, vi i forvejen er rigtig gode til – så du får stor mulighed for at byde ind med dine idéer og få indflydelse på, hvordan vi udvikler os fremover. Samtidig vil du opleve, at dine kolleger er klar til at dele deres viden og hjælpe dig med at bygge på din viden gennem sparring og grundig oplæring.

"Du får et bredt samarbejde over hele linjen – du er ofte i kontakt med salgsafdelingen, produktionen, udviklingsafdelingen, produktansvarlige, leverandører og kunder” – forklarer Michael.

Hos Senmatic lægger vi vægt på et positivt arbejdsmiljø, fleksibilitet og frihed under ansvar. Vi har korte beslutningsveje og der er rig mulighed for personlig og faglig udvikling hos os.

8D-erfaring og ambitioner inden for kvalitetsarbejde

Du har en teknisk baggrund - om du er produktionsteknolog, har en erhvervsuddannelse eller en bachelor inden for elektronik eller mekanik er ikke så afgørende. Dog har du minimum 3 års erfaring inden for kvalitetsarbejde samt muligvis en auditorbaggrund, evt. kombineret med Six Sigma-viden. Desuden behersker du IT på brugerniveau, og dansk og engelsk på forhandlingsniveau.

Derudover er det et krav, at du har erfaring med 8D Problem Solving og gerne kendskab til følgende:

 • FMEA (Failure Mode Analysis)
 • CP (Control Plan)
 • PFC (Process Flow Chart)
 • PPAP (Production Part Approval Process)
 • Change Control.

”Vi leder efter en kollega, der er selvkørende, men som samtidig er rigtig god til at samarbejde.” – slutter Michael.

Er du interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Stine Søderberg på 7245 9110.

Vi behandler ansøgningerne løbende, så send din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest d. 26. marts kl. 12.00 via dette link. Du kan også se annoncen på Jobindex' side og søge derfra.

Tiltrædelse er efter aftale.

Vi glæder os til at høre fra dig.