Key Account Manager

Opslået den 15. august 2023

Jobbet

Som Key Account Manager bliver det din opgave at tage aktivt del i den forsatte vækst inden for et af Senmatic’s primære forretningsområder; vind- og marineindustrien. Det er derfor vigtigt, at du evner at skabe langsigtede relationer med kunder og nøgleaktører.

Som Key Account Manager bliver dit ansvar:

  • At skabe nye forretningsmuligheder inden for vind- og marineindustrien.
  • Øge omsætningen ved at vedligeholde og udvikle eksisterende Key Accounts.
  • Øge omsætningen ved proaktivt at tilføre forretningen nye kunder.
  • Holde sig ajour med hensyn til viden om markedet.

I jobbet forventes et antal rejsedage på ca. 30-50 dage årligt, primært i Europa.

Det bliver din opgave at udvide markedsmulighederne, udarbejde strategien, handlingsplaner og budgetter indenfor dit ansvarsområde.

Du besøger både eksisterende og nye kunder og vil blive krumtappen i at binde kunderne tættere til virksomheden. Du sørger således for at koordinere projekterne mellem kunderne og dine kolleger.

Du vil i praksis stå for det opsøgende salgsarbejde og være ansvarlig for tilbudsgivningsprocessen til kontraktforhandling samt den løbende koordinering af alle forhold relateret til samarbejdet.

Din profil

Du har flere års erfaring fra en lignende stilling med salg af tekniske produkter. Du har erfaring inden for vind- og/eller marineindustrien.

Du har sandsynligvis en teknisk baggrund med god kommerciel indsigt og forståelse, alternativt en kommerciel baggrund med god teknisk forståelse.

Du har væsentlig erfaring med internationalt salg af tekniske komponenter — herunder praktisk erfaring med account management samt brug af CRM-systemer. Du behersker dansk og engelsk på forhandlingsniveau og har også gerne kendskab til tysk.

Som person er du selvstændig og nysgerrig. Du er god til at strukturere og prioritere dine arbejdsopgaver og indsats. Du er vedholdende, arbejder selvstændigt og dit høje energiniveau gør, at du brænder for at komme i dialog med kunderne.

Du tilbydes

Du tilbydes et spændende og krævende job i et dygtigt internationalt salgsteam i en virksomhed med en klar vækststrategi. Du får kompetencer og mulighed for at løse opgaverne på din måde – det er indsatserne og slutresultaterne, der tæller.

Du bliver en del af en virksomhed med kort vej fra tanke til handling og som er kendt for at udvikle kvalitetsprodukter ud fra kundens behov. Du vil i hverdagen opleve korte beslutningsveje, som gør det muligt at træffe hurtige beslutninger og finde kreative løsninger i f.eks. udarbejdelse af prototyper til kunderne.

Kontakt og lokation

Udvælgelsen foregår i samarbejde med konsulentfirmaet MatchMaker A/S.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Didde Bernhammer på telefon +45 7554 0000 eller via db@matchmaker.dk

Samtaler vil foregå i Kolding.

Send venligst din ansøgning og dit CV via dette link:  https://www.matchmaker.dk/jobs/job-key-account-manager-6908086-71.html

 Husk at angive den e-mailadresse, som vi skal bruge til senere kontakt.

Om Senmatic

Baggrund og fakta

Hos Senmatic er vi dedikerede til at udvikle høj- og lavtemperatursensorer, fugtsensorer og gassensorer med den højeste nøjagtighed: for at hjælpe vores kunder med at træffe beslutninger, der øger effektiviteten og sikkerheden i deres industrielle operationer.

Vi tror på beslutninger baseret på data. Vi lever i en verden drevet af data, hvor alle moderne virksomheder er afhængige af data for at træffe beslutninger. Data fra sensorer forbinder virksomheder med tekniske applikationer, og gør det nemmere at træffe velfunderede beslutninger om aktiver, ressourcer og processer.

Sensorerne fra Senmatic anvendes i krævende miljøer, blandt andet indenfor olie- og gasindustrien, kølecontainere og vindmølleindustrien, hvor vi arbejder sammen med førende partnere i de respektive industrier.

Senmatic A/S er certificeret efter ISO9001:2015.

Senmatic A/S er ejet af den børsnoterede, svenske industrikoncern Indutrade, indutrade.com som ejer mere end 200 virksomheder fordelt på mere end 30 lande og samlet over 9100 medarbejdere.

Organisatorisk

Stillingen refererer til salgsdirektøren for sensorer i Danmark. Virksomheden beskæftiger ca. 75 medarbejdere i Søndersø og produktionen består i Danmark af omkring 40 medarbejdere. Hertil kommer egen produktionslinje hos underleverandør i Kina.