28. januar 2019

Hardwareingeniør – vær med fra idéudvikling til færdige sensorer

Vil du opbygge erfaring, når du udvikler nye sensorer til nogle af verdens største virksomheder?

Fra idéfasen til vi afleverer løsningen, er du med i processen. Mens du samarbejder med vores udviklingsingeniører, skaber du kredsløbsdesignet til vores produkter, opbygger prototyper og du er med til at starte produktionen op.

Med andre ord får du en rolle, hvor du både går i dybden med udvikling af produkterne og har en bred kontaktflade med vores kunder samt både interne og eksterne eksperter.

Velkommen til Senmatic

Hos Senmatic udvikler og producerer vi et bredt sortiment af sensorer og integrerede sensorløsninger til industrielle OEM-applikationer og gartnerier – blandt andet løsninger til måling/regulering af temperatur, fugt, CO2 og O2. Vores kunder er firmaer med produktions- og udviklingsfaciliter i Europa, USA og Asien, som er blandt de globalt førende inden for deres forretningsområder og derfor også blandt de mest krævende.

Her træder du ind i vores unge udviklingsafdeling med 9 kolleger, hvor vi har fokus på software, hardware og mekanik.

Du er en del af hele projektet

Du arbejder på et projekt ad gangen, hvor du deler din tid mellem:

  • kredsløbsdesign – du designer og beregner løsningen og simulerer den
  • prototypeopbygning – du opbygger og tester dem i samarbejde med eksterne partnere og dine kolleger i teamet og produktionen
  • sourcing – du finder de leverandører, der kan levere lige præcis de komponenter, du skal bruge, og sammen definerer I løsningen, de skal levere til os, før du overdrager sagen til dine kolleger i Indkøb
  • produktionsopstart – du overdrager produktet til dine kolleger i produktionen, så de kan producere det til kunden.

Igennem et typisk projekt bruger du ca. lige meget tid på de 4 hovedopgaver – kredsløbsdesign og produktionsopstart kan godt fylde lidt ekstra.

Samarbejde og stor indflydelse på vores programmer

I løbet af hvert projekt får du masser af sparring, for du får et tæt samspil med dine kolleger i teamet, vores kvalitets- og salgsafdelinger samt vores kunder. Her er du vores tekniske ekspert. Derfor får du også stor selvbestemmelse på dine opgaver.

”Du får stor indflydelse på, hvilke programmer du bruger i dit arbejde. I dag bruger vi Orcad til printudlægning og Pspice til simuleringer, men hvis du kender til programmer, der er bedre, er vi altid klar til at investere i kvalitet og nytænkning,” fortæller udviklingschef Mads Andersen.

Ingeniør med stor hardwareviden

  • Du er elektronikingeniør eller du har opbygget tilsvarende viden gennem erfaring.
  • Du kan være nyuddannet eller have erfaring.
  • Du taler og skriver flydende dansk og engelsk.

Interesseret? 

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jeppe Secher på 72 45 91 06. Du kan også se jobopslaget på Jobindex her

Vi kalder til samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest den 11. februar 2019 via nedenstående link. Ansøgninger, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi bruger cookies på denne hjemmeside til trafikmåling og optimering af indhold, så det er relevant og let at finde. Du kan altid slette cookies fra senmatic.dk Læs mere

Luk