Gå forrest som embedded C-udvikler, og hold styr på projekterne

Er du en stærk embedded C-udvikler? Og kan du se alle fordelene ved at blive en del af en virksomhed med egen produktion og salgsafdeling i samme bygning?

”Vi har brug for en person, der kan aflaste mig, og som kan tage ansvaret for vores projekter fra start til slut. Du er personen, som får samlet hele organisationen om et fælles mål og skaber den form projektstruktur, som vi også kan bruge i fremtiden”

Mads Andersen Udviklingschef

Velkommen til Senmatic

Hos Senmatic udvikler og producerer vi et bredt sortiment af sensorer og integrerede sensorløsninger til industrielle OEM-applikationer og gartnerier – blandt andet løsninger til måling/regulering af temperatur, fugt, CO2 og O2.

Vores kunder er firmaer med produktions- og udviklingsfaciliter i Europa, USA og Asien, og de er nogle af de førende på globalt plan inden for deres forretningsområder og derfor også blandt de mest krævende.

Driv sensorprojekter fra start til slut

Som embedded C-udvikler træder du ind i vores sensordivision, hvor vi udvikler sensorer til vores 4 primære segmenter: marine, køletransport, olie & gas samt vindenergi, hvor vi har en solid position blandt vores kunder.

På kontoret i Søndersø, lidt uden for Odense, bliver du en del af et ungt udviklingsteam med fokus på software, hardware og mekanik. Udover ingeniørerne i teamet har du tæt kontakt til vores salgsafdeling, ligesom du kan gå direkte ned i produktionen og følge med i udviklingen af vores produkter.

Skab overblik og fremdrift

Som tovholder på projekterne får du dialogen med vores store kunder, og du arbejder med nye sensorprojekter fra de spæde stadier med idéudvikling, til det færdige projekt er klar til overlevering.

Som embedded C-udvikler har du også en stor finger med i spillet på den udøvende del af vores projekter.

Du sørger for, at vi involverer de rigtige kompetencer og kolleger på tværs af organisationen, og du bliver frontperson i forhold til at sikre, at vi får styret vores projekter godt i mål.

Helt konkret overtager du ansvaret for at:

  • fastsætte realistiske tidsplaner og stå for løbende opfølgning
  • afholde statusmøder og involvere relevante interessenter
  • holde en fast projektstruktur, som du selv får stor indflydelse på
  • deltage i tekniske møder
  • sikre, at vi udarbejder og overleverer de rette dokumenter.

Få stor indflydelse på vores projekter

Du kommer ind i en mindre virksomhed med omkring 90 medarbejdere. Vi er ejet af en stor svensk koncern, men har samtidig fleksibiliteten og friheden til selv at forme måden, vi arbejder på.

I udviklingsafdelingen er vi meget lydhøre over for dine idéer, og finder vi nye og bedre måder at gøre tingene på, skifter vi gerne retning.

Firmwareudvikler med erfaring i projektledelse

  • Du har minimum 3-5 års erfaring som Embedded C-udvikler.
  • Du har arbejdet med testbaseret udvikling/unit testing
  • Du har en god forståelse for projektledelse.
  • Du kommunikerer flydende på både dansk og engelsk.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte senior IT-rekrutteringskonsulent Jens Frederik Wang på 72 45 90 74.

Vi kalder til samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link. Ansøgninger, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.