21. januar 2019

 

Elektroniktekniker – vær med til at udvikle vores testmiljø

Vil du koordinere og udføre tests af vores sensorer og gartneriudstyr?

  • Du får kæmpe viden om at lave robust design på sensorer, som blandt andet sidder i containere, der fragter fødevarer.
  • Du kommer til at udvikle dig, for du bliver en del af et videnstungt team med specialer inden for software, hardware og mekanik.
  • Du bliver en del af en virksomhed i vækst og et fladt hierarki, hvor vi skaber resultaterne sammen.

Stå for at teste vores og kundernes udstyr

Hos Senmatic laver vi gartneriudstyr og sensorer, som er kendt i markedet for at være robuste. Her træder du ind i vores unge udviklingsafdeling sammen med dygtige kolleger, som har fokus på software, hardware og mekanik.

Dine kolleger arbejder på projekter, og din primære opgave bliver at byde ind med din viden på projekterne og teste deres løsninger – blandt andet i forhold til klima og miljø. Derfor bruger du din tid på:

  • At koordinere, prioritere og udføre tests for dine kolleger på deres projekter.
  • At udføre tests – fx EMC-tests og andre miljøtests – som du laver internt eller hos eksterne partnere.
  • Rapportskrivning på engelsk – i løbet af et projekt har vi meget korrespondance med vores OEM-kunder.
  • At analysere produkter, der kommer tilbage fra vores kunder, i samarbejde med vores kvalitetsafdeling.

Det er typisk dine kolleger og kunder, der fortæller dig, hvad de gerne vil have, og så udfører du testen i forhold til de standarder, der er gældende – det kan være IEC- og automotive-standarder. Herudover vil der også være opgaver, hvor du selv står for at udvikle metoden og udføre testen.

Du kommer til at udvikle dig

Vores afdeling var indtil for to år siden delt i to. Derfor er vi stadig i gang med at udvikle vores processer og den bedste måde at gøre tingene på. Det gør, at du får stor mulighed for at byde ind med dine idéer, så du er med til at skabe en rød tråd i udvikling og testforløb.
Samtidig vil du opleve, at dine kolleger er klar til at dele deres viden og hjælpe dig med at bygge på din viden gennem sparring og grundig oplæring.

Elektronikerfaring og god på engelsk

  • Der er flere indgange til denne stilling. Du er uddannet elektroniktekniker, elektronikmekaniker eller lignende. Det kan være, at du er nyuddannet, eller du har måske erfaring fra en serviceafdeling eller et testmiljø.
  • Du er vant til at arbejde med IT, og har basale programmeringsegenskaber, så du hurtigt kan trække og bearbejde data – det bruger du, når du kører tests.
  • Du er god til engelsk, så du kan skrive en god rapport.

Interesseret?

Stillingen søges igennem Jobindex, og kan også ses her: Se stillingen hos Jobindex.
Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jeppe Secher på 72 45 91 06.

Vi kalder til samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest den 4. februar 2019. via nedenstående link.

Ansøgninger, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning til stillingen. Vi indkalder løbende til samtaler og tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Vi bruger cookies på denne hjemmeside til trafikmåling og optimering af indhold, så det er relevant og let at finde. Du kan altid slette cookies fra senmatic.dk Læs mere

Luk