ØNSKER DU EN SPÆNDENDE KARRIERE?

ØNSKER DU EN SPÆNDENDE KARRIERE?

VI SØGER LIGE NU NYE KOLLEGAER

Udviklingsingeniør

Nyuddannet eller erfaren udviklingsingeniør – skab nye sensorer til krævende applikationer. Du kommer i dybden med koden og programmerer løsningen i embedded C. Løbende tester du den, og til sidst implementerer du den sammen med dine kolleger i vores produktion.

Læs mere

Om os

Hos Senmatic er vi teknologiske pionerer.

Med nøjagtighed sætter vi helt nye standarder, overstiger forventningerne og ændrer vores kunders forretning.

Vi er eksperter inden for industrielle sensorer og teknologi til gartneri, og vi udvikler state-of-the-art produkter og nøgleløsninger til nogle af verdens største virksomheder.

Visioner og holdånd er kernen i vores DNA. Vi stræber konstant til at lykkes sammen og skaber nyskabende teknologi, der udfordrer gamle grænser og åbner nye muligheder.

Vi er ambitiøse - på vegne af vores kunder og os selv. Vores kompromisløse kvalitet, opmærksomhed på detaljer og store industrividen er hjørnestenene i vores arbejde.

Og vi er - i al beskedenhed - yderst stolte over, hvad vi gør.

Vi er Senmatic.

Hvis dette er et arbejdsmiljø, der appellerer til dig, skal du kontakte os. Vi søger altid nye talenter til at deltage i vores virksomhed.

Fandt du ikke et job for dig?

Vi er altid interesserede i dygtige medarbejdere, så hvis du ikke kunne finde en ledig stilling, er du naturligvis velkommen til at kontakte os og fortælle om dig selv.

Senmatic A/S
Industrivej 8
5471 Søndersø
Danmark

Tel.: +45 64 89 22 11

Job@senmatic.com