ØNSKER DU EN SPÆNDENDE KARRIERE?

ØNSKER DU EN SPÆNDENDE KARRIERE?

VI SØGER LIGE NU NYE KOLLEGAER.....

Intern salgskoordinator til forretningsområdet "Sensorer"

Som intern salgskoordinator får du ansvaret for koordinering internt og eksternt, udvikling af interne processer og ledelsesansvar for 2 personer. Lyder det spændende?

Læs mere

Sales Manager til forretningsområdet "Gartneri"

Som Sales Manager får du ansvaret for at udvikle det danske marked og eksportmarkedet ved samarbejde med både nye og eksisterende kunder og forhandlere. Er det dig?

Læs mere

Produktchef til forretningsområdet "Sensorer"

Bliv projektejer af forretningsområdets produtksortiment, vær med til at drive produktstrategien og vær ansvarlig for produktporteføljens livscyklus. Lyder det som noget for dig?

Læs mere

Om os

Hos Senmatic er vi teknologiske pionerer.

Med nøjagtighed sætter vi helt nye standarder, overstiger forventningerne og ændrer vores kunders forretning.

Vi er eksperter inden for industrielle sensorer og teknologi til gartneri, og vi udvikler state-of-the-art produkter og nøgleløsninger til nogle af verdens største virksomheder.

Visioner og holdånd er kernen i vores DNA. Vi stræber konstant til at lykkes sammen og skaber nyskabende teknologi, der udfordrer gamle grænser og åbner nye muligheder.

Vi er ambitiøse - på vegne af vores kunder og os selv. Vores kompromisløse kvalitet, opmærksomhed på detaljer og store industrividen er hjørnestenene i vores arbejde.

Og vi er - i al beskedenhed - yderst stolte over, hvad vi gør.

Vi er Senmatic.

Hvis dette er et arbejdsmiljø, der appellerer til dig, skal du kontakte os. Vi søger altid nye talenter til at deltage i vores virksomhed.

Fandt du ikke et job for dig?

Vi er altid interesserede i dygtige medarbejdere, så hvis du ikke kunne finde en ledig stilling, er du naturligvis velkommen til at kontakte os og fortælle om dig selv.

Senmatic A/S
Industrivej 8
5471 Søndersø
Danmark

Tel.: +45 64 89 22 11

Job@senmatic.com