ØNSKER DU EN SPÆNDENDE KARRIERE?

ØNSKER DU EN SPÆNDENDE KARRIERE?

VI SØGER LIGE NU NYE KOLLEGAER

Embedded C-udvikler

Er du en stærk embedded C-udvikler? Og kan du se alle fordelene ved at blive en del af en virksomhed med egen produktion og salgsafdeling i samme bygning?

Læs mere

Produktionschef/COO

Brænder du for at drive en effektiv og kvalitetsorienteret produktionsbaseret organisation, og vil du stå i spidsen for at drive og udvikle en produktionsafdeling?

Læs mere

Project & Sales Coordinator

Kan du se dig i en central rolle, hvor dine kommunikative og koordinerende evner, forretningsmæssige forståelse samt tekniske indsigt kommer i spil på daglig basis?

Læs mere

Om os

Hos Senmatic er vi teknologiske pionerer.

Med nøjagtighed sætter vi helt nye standarder, overstiger forventningerne og ændrer vores kunders forretning.

Vi er eksperter inden for industrielle sensorer og teknologi til gartneri, og vi udvikler state-of-the-art produkter og nøgleløsninger til nogle af verdens største virksomheder.

Visioner og holdånd er kernen i vores DNA. Vi stræber konstant til at lykkes sammen og skaber nyskabende teknologi, der udfordrer gamle grænser og åbner nye muligheder.

Vi er ambitiøse - på vegne af vores kunder og os selv. Vores kompromisløse kvalitet, opmærksomhed på detaljer og store industrividen er hjørnestenene i vores arbejde.

Og vi er - i al beskedenhed - yderst stolte over, hvad vi gør.

Vi er Senmatic.

Hvis dette er et arbejdsmiljø, der appellerer til dig, skal du kontakte os. Vi søger altid nye talenter til at deltage i vores virksomhed.

Fandt du ikke et job for dig?

Vi er altid interesserede i dygtige medarbejdere, så hvis du ikke kunne finde en ledig stilling, er du naturligvis velkommen til at kontakte os og fortælle om dig selv.

Senmatic A/S
Industrivej 8
5471 Søndersø
Danmark

Tel.: +45 64 89 22 11

Job@senmatic.com