HVEM ER SENMATIC?

HVEM ER SENMATIC?

Profil

Senmatic har i mere end 40 år været en førende producent af sensorer til måling af temperatur, luftfugtighed og gas. Et andet forretningsområde, hvor virksomheden har haft succes, er gartneriteknik – vi er specialiseret i styringsteknologi til optimering af indendørs dyrkning af planter.

Senmatic var tidligere en fremgangsrig del af Micro Matics virksomhedsportefølje, men i 2016 blev virksomheden købt af Indutrade, en svensk koncern, som sælger højteknologiske komponenter og løsninger. Indutrade investerer i veldrevne vækstvirksomheder og har en decentral organisationsstruktur, som omfatter mere end 200 datterselskaber med tilsammen 5.000 medarbejdere i 27 lande fordelt på fire kontinenter.

Indutrade har været børsnoteret på Nasdaq Stockholm siden 2005.

Vi leverer kvalitet, der giver dig ro til at fokusere på at udvikle din virksomhed
Lydhørhed er kernen i vores fokus på kvalitet: Vi tager hånd om enhver kvalitetsudfordring, hvilket giver dig ro til at fokusere på at udvikle din virksomhed. Vi ser kvalitet som en proces, der har som mål at skabe løbende forbedringer, og vi sikrer, at det sker i alle trin i værdikæden.  Vores medarbejdere påtager sig deres del af ansvaret for at opretholde og bidrage til at skabe kvalitet i den måde, vi arbejder på, i vores produktionsprocesser og i vores relationer med forhandlere og kunder.

Vi har gennem mange år haft et tæt samarbejde med vores store globale kunder – typisk førende industrivirksomheder – og det har givet os meget stor erfaring med kvalitetsstyringsprocesser. Vores sortiment af kvalitetsprodukter er vokset i takt med, at vi har fået en bedre forståelse af kundernes krav.

Vores kvalitetsstyringssystem er baseret på standarden ISO 9001. Desuden sætter vi altid sikkerheden i højsædet, og vi har et stærkt fokus på vores arbejdsmiljøpolitik samt vores adfærdskodeks og leverandørevalueringer.

Vi arbejder kontinuerligt med at forbedre kvaliteten ved at opbygge erfaringer og øge vores kompetencer. 

Intern test og kalibrering af sensorer
Vi har teknologien til at teste vores sensorer i et bredt temperaturinterval med meget høj præcision, hvilket er din garanti for, at produkterne har den forventede kvalitet. Senmatic råder over avancerede interne laboratorier til test og kalibrering, som er etableret i samarbejde med førende danske eksperter og certificeringsorganer. Vores laboratorier kan håndtere både meget små og meget store sensorer.

Hos Senmatic har vi ambitioner om at styrke vores position inden for forretningsområderne sensorer og gartneriteknik ved at øge vores globale bevidsthed og i endnu højere grad opnå respekt og anerkendelse for vores stærke kvalitetsstyring, pålidelige produkter og fleksible teknologi. Vi ønsker også at fortsætte med at være den ansvarlige leverandør og samarbejdspartner, vi er i dag, for mange nye kunder fremover.

Senmatics bidrag til FN’s 17 Verdensmål
I 2015 vedtog alle verdens nationer sammen Verdensmålene. De 17 verdensmål for bæredygtig udvikling markerer den mest ambitiøse udviklingsdagsorden nogensinde. I Senmatic arbejder vi primært med fire ud af de 17 Verdensmål - læs mere her.

Vi er også tiltrådt FN’s Global Compact og et Adfærdskodeks
Senmatics ejere, den svenske industrikoncern Indutrade, er tiltrådt FN’s Global Compact og har forpligtet sig til at arbejde med aftalens 10 principper.

Ud over de 10 principper er vi tilsluttet et Adfærdskodeks. Adfærdskodekset sætter rammerne for måden, vi arbejder på – både i vores interne drift og i vores eksterne samarbejder med kunder og leverandører.

I dag beskæftiger Senmatic A/S mere end 90 medarbejdere og har hovedkontor i Søndersø og salgskontor i Shanghai i Kina.