Oplev Senmatics nye look

Hos Senmatic er vi stolte over at kunne præsentere vores nye logo, som markerer begyndelsen på en ny rejse.

Senmatic har påbegyndt en rejse, som skal gøre os til en større og stærkere virksomhed. I 2016 kappede vi båndene til vores tidligere ejer, Micro Matic, og blev i stedet en del af Indutrade-koncernen.

Vi har også udarbejdet en ny forretningsstrategi, som skal hjælpe os med at nå den næste milepæl på vores rejse. Vi har en plan om at samarbejde endnu tættere med vores kunder og samarbejdspartnere, så vi kan skabe endnu mere værdi for kunderne og blive en endnu mere attraktiv arbejdsplads.

En del af strategien er også at præsentere en ny visuel identitet, som er designet til at fortælle historien om det nye Senmatic. En central del af vores visuelle identitet er naturligvis vores logo. De to farver, blå og grøn, repræsenterer vores to forretningsenheder, Sensorer og Gartneriteknik, og den nye logografik afspejler vores fokus på elektronik og innovation.

I løbet af de kommende måneder vil Senmatic gradvis implementere den nye visuelle identitet. Vores websted er, ligesom de personlige møder, et af de vigtigste kontaktpunkter til vores kunder: Her kan kunderne finde de produkter, de skal bruge, og her kan vi præsentere nyheder inden for ny teknologi og ekspertviden fra Senmatic og fra markedet som helhed.

En vellykket rejse kræver, ud over en strategisk plan, også en god start. Vi vil derfor gerne takke alle vores gode kunder for at have givet os så godt et udgangspunkt. Det er et privilegium at have så gode kunder, som vi har, men det forpligter også, og vi sætter stor pris på begge dele. Takket være de erfaringer, vi har gjort os sammen med vores kunder, kan vi påbegynde vores nye rejse med en god portion selvtillid i bagagen.

Velkommen til det nye Senmatic.