Reducér plastik med personlige termokrus

Kan selv små virksomheder bidrage til et grønnere og mere rent klima? Ja! For at reducere brugen af plastikkopper har alle medarbejdere fået et personligt termokrus. På få uger faldt forbruget af plastikkopper med 85 procent.

Plastikproduktion kræver enorme mængder energi og ressourcer, hvilket fører til udledning af drivhusgasser. Flere og flere af os overvejer, hvordan vi kan reducere vores personlige plastikforbrug. Hos Senmatic oplevede vi, at brugen af plastikkopper til vand og kaffe i pauser og møder blev ved, og besluttede derfor at give hver medarbejder et personligt termokrus med deres navn og vores logo indgraveret.

Nu – kun en måned senere – har vores medarbejdere reduceret brugen af plastikkopper med ca. 85 %.

- Dette viser, at selv små og simple tiltag kan gøre en forskel i organisationer af vores størrelse. Hvis alle virksomheder reducerer deres plastikforbrug, vil det helt bestemt slå ud også i den større sammenhæng og ambitionen om at nå et grønnere og renere klima, siger Mads Nychel, CEO i Senmatic.

Andre grønne initiativer omhandler affaldssortering til genbrugsformål, herunder pap og papir, som en produktionsvirksomhed som Senmatic har store mængder af.