Senmatic indgår samarbejde med Penny UK Ltd.

Et nyt dynamisk samarbejde er blevet indgået imellem Senmatic A/S og Penny UK Ltd. Fra Englang.

Igennem flere år har Senmatic haft en stærk position i England, især med brandet DGT Volmatic, som er meget respekteret inden for den globale gartneriindustri.

Penny UK, som vil fungere som distributør for Senmatic, er ekstremt kompetent til at skubbe til væksten for Senmatic i England, hvor de ikke kun vil konkurrere indenfor de traditionelle områder som high tech væksthuse, men også inden for nyere områder som bærproduktion.

Vækst er altid en to-vejs kommunikation imellem succesrige virksomheder, og udvekslingen af ideer imellem Senmatic og Penny har allerede båret frugt med flere opgraderinger og nye produkter, som er designet specielt for det engelske marked.

Alle dygtige producenter kræver bedre udbytte med bedre kontrol, men det skal være tilgængeligt for de mange, og ikke kun for de få. Det skal være let forståeligt og til at betale – uden skjulte omkostninger. Udvidelse af kundebasen baseret på disse kriterier er første prioritet for det nye partnerskab.

Om Penny UK LTD
Penny UK har opbygget et team bestående af høj professionalisme baseret på erfaring. Et team der er vant til at håndtere en succesrig engrosvirksomhed med speciale indenfor vanding – og som altid har fokus på kunderne.

Den klare strategi for Penny’s ledelsesteam er løbende at geninvestere i virksomheden for at maksimere virksomhedens vækstpotentiale og i sidste end øge salget og rentabiliteten hos sine kunder.

Penny UK opererer fra et fuldt lager og træningsfaciliteter, og de tilbyder internationalt anerkendte produkter.  Korrekte og hurtige levering af produkter har altid været en nødvendighed for gartneriindustrien. Dyrknings-beslutninger kan ændre sig fra uge til uge, og Penny står parat til at ændre sig i takt med dem.

Kontakt Stewart Penny, Commercial Director:
Mobil: +44 7776 990346
E-mail: stewart@pennyukltd.com
Webpage: www.pennyukltd.com

Om Senmatic A/S
Senmatic leverer komplette og konfigurerbare løsninger til gartnerier såsom elektronisk og mekanisk klimastyring, vand- og gødningstilførsel samt LED-belysning. Vores elektroniske og mekaniske udstyr til moderne gartneriproduktion anvendes i næsten alle typer gartnerier, lige fra drivhuse og indendørs dyrkning til forskningsanlæg og havecentre.

Som en af verdens førende leverandører af styringsteknologi og udstyr til gartnerier tilbyder Senmatic nøglefærdige løsninger opbygget af produkter fra vores brede og dybe sortiment. Pålidelighed, brugervenlighed og muligheden for at kombinere og konfigurere vores systemer og produkter gør, at vi er på forkant med udviklingen i gartneribranchen. Vores sensorer og styringsteknologi bliver alle testet i felten på erhvervsgartnerier i udviklingsfasen.

Kontakt: Morten Krage, Key Account Manager
Mobil: +45 2080 1115
E-mail: morkr@senmatic.com
Webpage: www.senmatic.com