Havecentret Hageland Raglamyr, Norge

Hageland Raglamyr Hagesenter
Hageland er en kæde, som omfatter mere end 50 af Norges førende havecentre. Havecenteret i Haugesund sælger indendørs- og udendørsplanter, havemøbler og planterelaterede produkter. Da virksomheden skulle vælge en belysningsløsning, var de primære fokusområder at sikre, at produkterne holdt sig bedst muligt og tog sig bedst muligt ud.

Optimal farvegenkendelse
Havecenteret Hageland Raglamyr fik installeret FL300 Sunlight i varme og kolde områder og i lagerområder. Havecenteret var på udkig efter en løsning, som gav en optimal farvegenkendelse og samtidig fremmede planternes kvalitet, og her leverede FL300 Sunlight varen. Systemet leverer en tilstrækkelig mængde ensartet lys, hvilket betyder, at alle farver kommer helt til deres ret i en optimal lyskvalitet. LCC4 kontrollerer lysintensiteten og sørger for, at der er et stabilt lux-niveau på planter og produkter overalt i havecenteret.

Såvel kunder som medarbejdere giver udtryk for, at FL300 Sunlight skaber en "behagelig" atmosfære i havecenteret sammenlignet med en belysning bestående af traditionelle lysstofrør. En anden vigtig fordel er, at løsningen er væsentligt billigere i drift end lysstofrør.

se alle LED produkter