Dyrkning af mikrogrønt

Dyrkning af mikrogrønt

Mikrogrønt

Producerer du mikrogrønt til cateringselskaber eller restauranter, ved du, at det grønne drys ikke kun ser godt ud og tilføjer farve til retterne, men også at smagen er helt ud over det sædvanlige. For at levere mikrogrønt med den helt rigtige intense smag på planternes tidlige stadie lige mellem spirer og babygrønt og muligvis med kimbladet er rettidig omhu og hyppig høst formentlig en stor del af din hverdag.

Heldigvis kan vores styringsteknologier øge nøjagtigheden og gøre din hverdag i gartneriet meget nemmere.

Kontakt os gerne for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig.

Automatisk styring af vanding, gødning, klima og lys

Den korte produktionstid på mikrogrønt stiller store krav til forudsigelighed og præcision for at sikre den helt rigtige høje kvalitet, når produkterne bliver pakket til kunderne. Med løsninger fra DGT by Senmatic har du fuld kontrol over planternes vækststadier, hvilket øger netop nøjagtigheden og forudsigeligheden.

For at sikre optimale vækstbetingelser skal planterne have tilført nøjagtige mængder vand. Vores præcise Vand- og Gødningsblandere sikrer, at vandet leveres til planterne på dette rette tidspunkt, i den rette mængde og med de rette næringsstoffer i det rette blandingsforhold.

Derudover er belysning en utrolig vigtig faktor – ikke bare tidspunktet, planterne får lys, men især fordelingen af blåt og rødt lys og lysets intensitet kan have enorm indvirkning på plantevækst og planternes udseende. Disse faktorer kan alle styres i DGT by Senmatics LED vækstlys.

Hertil kommer også overvågning og kontrol af de komplekse processer i erhvervsgartnerier, som skaber et optimalt klima for planterne. DGT by Senmatics LCC-klimastyring håndterer alle klimafunktioner i op til 16 klimazoner. Der er i sandhed nok at se til i et erhvervsgartneri.

Vi leverer både komplette løsninger og enkeltprodukter til præcis vanding, effektivt vækstlys og komplet klimakontrol – alt sammen med mulighed for at lave egne brugertilpasninger og med fuld styrbarhed, så systemet passer til de kulturer, du har nu og her, og til planternes aktuelle vækststadier.

AMI Penta Vandings- og Gødningsblander

For præcis gødning med vandingskontrol. Fås også som bio-blander

Få mere information

LCC-serien for elektronisk klimastyring

Flere modeller for klimastyring med et utal af muligheder

Få mere information

LED-lamper - flere modeller med mange muligheder

Se alle armaturer - nogle styrbare, andre mere simple - afhængig af behov

Få mere information

SuperLink 6 - bindeleddet mellem flere produkter

Software for dataopsamling og analyse for optimal styring af klima

Få mere information

Overvejer du at dyrke i lag?

Mikrogrønt er oplagt at dyrke i vertikale lag. Dyrkning i lag kaldes også Vertical Farming, og her handler det om at udnytte sine kubikmeter frem for sine kvadratmeter. Størrelsen på mikrogrønt betyder, at lagene kan placeres forholdsvis tæt, og at du vil kunne få plads til langt flere planter i din nuværende produktion.

For at få det optimale ud af kulturer dyrket i lag, har vi udviklet LED vækstlys designet til netop det formål. Vores Grow Verti LED er en ultratynd pladeløsning, der optimerer udnyttelsen af pladsen på allerfineste vis. Som med alle andre LED-løsninger fra DGT by Senmatic, er Grow Verti styrbar. Det betyder, at du kan styre spektralfordelingen og lysintensiteten og dermed tilpasse lyset til den enkelte kulturs behov.

Hvis du er blevet nysgerrig på fordelene ved at dyrke i lag, kan du læse meget mere om det her.

Se hvilke løsninger vi også tilbyder

Nogen spørgsmål? Vores specialist er klar til at hjælpe

Morten Hjorth, Area Sales Manager

Har du nogen spørgsmål? Så vil jeg meget gerne hjælpe dig.

Jeg har en solid viden om dyrkning af mikrogrønt - og ved hvordan vores produkter bruges på den mest optimale måde. Jeg vejleder derfor gerne i valget af produkter, så du får mest muligt ud af din forretning.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Morten Hjorth, Area Sales Manager E-mail: mohj@senmatic.com, phone +45 20 80 11 16

Du er også velkommen til at kontakte os via nedenstående formular - og / eller tilmelde dig vores nyhedsbrev

Jeg accepterer Senmatic's privatlivspolitik ved at indsende formularen

Fremtidssikring med en optimal gødskningsløsning

Fremtidssikring med en optimal gødskningsløsning

Et år efter at tyske Blumen Colmorgen fik installeret gødskningsløsningen AMI Penta, har virksomheden ikke blot opnået store tidsbesparelser, men har også forbedret produktionskvaliteten. I takt med at virksomheden vokser, kan gødskningsløsningen tilpasses til de ændrede behov.

Læs hele historien
Producer rød salat med LED-vækstlys

Producer rød salat med LED-vækstlys

Svenskbaserede Spisa Smaker AB investerede i et LED-vækstlyssystem med fuld styrbarhed for at imødekomme markedets krav til produkter af høj kvalitet og rødt pigmenteret salat. Ikke alene har de set gode resultater i kvalitetsforbedring, de har også oplevet en 48% energibesparelse.

Læs hele historien