Uddannelsesinstitutioner

Uddannelsesinstitutioner

Gartneribranchen bliver hele tiden klogere på planter, plantefysiologi og dyrkningsmetoder. Med udviklingen følger også nyt og smartere udstyr, man som gartner og gartneritekniker skal kunne betjene og udnytte på bedste vis.

I DGT by Senmatic samarbejder vi med danske og udenlandske uddannelsesinstitutioner om udstyr til brug i uddannelsesforløb. Vi rådgiver om indkøb af vores udstyr, opstilling og brug, så tekniker- og gartneristuderende har de bedste forudsætninger for at tilegne sig viden om udstyr, systemer og dagligdagen med kontrol af de mange klimafaktorer i et erhvervsgartneri, en vertical farm eller lignende produktioner i vores branche – og på den måde er parate til at sikre den mest optimale produktion, når de er færdige på skolebænken.

Nogen spørgsmål? Vores specialister er klar til at hjælpe!

KONTAKT OS

Uddannelsesinstitutioner bruger typisk produkter fra disse grupper:

LED-belysning

Styring af spektralfordeling og lysintensitet samt energibesparende LED

Produktgruppe

Elektronisk klimastyring

Avancerede klimacomputere, som skaber et optimalt klima for dine planter

Produktgruppe

Vand- og gødningsblandere

Optimal vand- og gødningstilførsel, som sikrer de bedste vækstbetingelser

Produktgruppe

Software

SuperLink 6 software, der indsamler data om klima, vand- og gødningstilførsel

Produktgruppe
Vi har flere produktgrupper end de viste - og du kan se dem alle her
Markant hurtigere forædling med fleksibel totalløsning

Markant hurtigere forædling med fleksibel totalløsning

For at accelerere processen for forædling af afgrøder, såsom byg, har forædlingsvirksomheden Nordic Seed netop slået dørene op til et splinternyt indendørs anlæg med en totalløsning fra Senmatic. Nordic Seed forventer at øge hastigheden for de indledende stadier af forædlingen fra 3 til 4 år til blot ét år. 

Læs hele artiklen her
Vækstretardering uden kemi: Blåt lys er hemmeligheden til succes

Vækstretardering uden kemi: Blåt lys er hemmeligheden til succes

Roser er røde, violer er blå, siger man. Men faktisk kan også andre planter have gavn af røde og blå farver. Blåt og rødt LED-lys kan nemlig bruges til vækstretardering og både forkorte produktionstid og optimere plantevækst mere effektivt end kemiske plantevækst-regulatorer. Det viser forsøg med spanske margueritter lavet af DGT by Senmatic og et lokalt gartneri.

Læs hele artiklen her
Dyrkning af tulipaner med LED lamper

Dyrkning af tulipaner med LED lamper

Installation af LED-vækstlys viste sig at være en smart beslutning for hollandske Rainbow Colors. På bare to år har virksomheden øget produktionen med 50% og reduceret energiforbruget med 25% - mens kvaliteten af deres tulipaner er forbedret betydeligt.


 

Læs hele historien