INDENDØRS DYRKNING

INDENDØRS DYRKNING

Grønne miljøer og dyrkning i produktionsøjemed er langt fra begrænset til udendørs arealer eller store erhvervsgartnerier. Mange omgiver sig med grønt på kontoret, nogle dyrker krydderurter i en gammel fragtcontainer og andre undersøger planters ageren i et klimakammer, hvor der bliver indstillet på lys, luftfugtighed og temperatur.

Uanset om din installation er på et kontor, i en fragtcontainer eller i et klimakammer, er det nødvendigt at have styr på teknikkerne bag for at holde det grønne grønt eller sikre, at indendørs dyrkning bærer frugt. Det gælder styring af kunstigt lys, gødningsvanding og miljøstyring af luftfugtighed, temperatur og gasser.

Vi leverer nøglefærdige løsninger, som inkluderer alle de komponenter, du har brug for til indendørs dyrkning i et lukket system – og investorerne nyder godt af vores mangeårige erfaring med at styre alle aspekter af dyrkningsprocessen.

Nogen spørgsmål? Vores specialister er klar til at hjælpe!

KONTAKT OS

Kontormiljøer

Flere og flere bruger time efter time indendørs hver dag. Faktisk tilbringer de fleste af os op mod 90 % af vores tid indendørs. På vores arbejdsplads, i skolen eller i vores hjem. Så hvorfor ikke integrere planter og træer i det indendørs miljø? Grønt er sundt for både øjne og sjæl.

Giv kontoret grønt liv
Integration af grønt indendørs på fx arbejdspladser kræver at flere miljømæssige faktorer kontrolleres. Visne træer øger ikke just arbejdsglæden. Styrbare faktorer gælder fx kunstigt lys, luftfugtighed, temperatur, CO2 og gødningsvanding – alt efter antal og størrelse på det grønne miljø. Vi leverer nøglefærdige løsninger, som inkluderer alle de komponenter, der kræves til indendørs dyrkning i et lukket system.

Container-løsninger

Container-væksthuse giver revolutionerende mulighed for at kunne dyrke grøntsager på steder, hvor klimaet normalt gør det umuligt. Det lukkede system giver et meget robust og sikkert væksthus, som gør det muligt at dyrke eksempelvis sarte kulturer i selv det mest hårde klima og på fjerntliggende steder.

Produkter der passer til container-dyrkning
For at lykkes med denne nye form for væksthus, skal installationen styres nøje. Det inkluderer LED-vækstlys, gødningsblandere og klimastyring. Ved at vælge et fuldt set-up fra DGT by Senmatic sikrer du både, at produkterne bliver af høj kvalitet, at opsætningen har en lang levetid og at det fungerer så effektivt som muligt, fordi det er bygget til at arbejde sammen.

Klimakamre

Et klimakammer er et fuldstændig lukket system og bruges til dyrkning af planter under fuld kontrol. Det lukkede system er oplagt til at udføre tests med dine nuværende eller nye kulturer, da der kan opnås komplet styring af alle klimafaktorer. Du kan eksempelvis justere temperaturen, regulere den relative luftfugtighed eller nøje indstille på lysets spektralfordeling og lysintensitet.

Styrbarhed og brugertilpasninger er nøgleord for DGT by Senmatic. Det gør vores produkter oplagte til brug i klimakamre. De måler og udfører opgaver med høj præcision, er nemme at bruge og sender data direkte til din computer, så du nemt kan aflæse og gøre brug af de mange relevante informationer fra dit klimakammer.

Relevante produkter for indendørs dyrkning

LCC4

Klimastyringen med høj kapacitet

Se produkt

LCC2 Touch

Den udvidede klimastyring

Se produkt

FL100 Grow

Afgiver lys i det fotosyntetiske aktive område af det synlige lysspektrum

se produkt

FL100 Sunlight

Matcher solens stråler

Se produkt

FL100 Grow White

Byder på et fuldt kontinuerligt spektrum

se produkt

RTF-6 / RTFC-6 Føler

Kombineret føler til måling af vejrforhold

se produkt

Klimafølere

Korrekt måling af de aktuelle vækstbetingelser

se produkt

AMI Penta Blander

For nøjagtig styring af vand- og gødningstilførsel

se produkt

Software

SuperLink 6 software, der indsamler data om klima, vand- og gødningstilførsel

Produktgruppe
Innovative gartnerier i skibscontainere

Innovative gartnerier i skibscontainere

Den italienske drivhusleverandør Lucchini har med brugen af ​​en lang række af DGT by Senmatics gartneriudstyr skabt en ny og innovativ form for væksthuse. Dette koncept kaldes BoxXLand og skaber et unikt og justerbart klima for effektivt at dyrke en bred vifte af kulturer, f.eks. salat og urter.

Med box-containeren får man et meget robust og sikkert væksthus, som gør det muligt at dyrke sarte kulturer i selv det mest hårde klima og på fjerntliggende steder.

Læs hele artiklen her
Vækstretardering uden kemi: Blåt lys er hemmeligheden til succes

Vækstretardering uden kemi: Blåt lys er hemmeligheden til succes

Roser er røde, violer er blå, siger man. Men faktisk kan også andre planter have gavn af røde og blå farver. Blåt og rødt LED-lys kan nemlig bruges til vækstretardering og både forkorte produktionstid og optimere plantevækst mere effektivt end kemiske plantevækst-regulatorer. Det viser forsøg med spanske margueritter lavet af DGT by Senmatic og et lokalt gartneri.

Læs hele artiklen her
Markant hurtigere forædling med fleksibel totalløsning

Markant hurtigere forædling med fleksibel totalløsning

For at accelerere processen for forædling af afgrøder, såsom byg, har forædlingsvirksomheden Nordic Seed netop slået dørene op til et splinternyt indendørs anlæg med en totalløsning fra Senmatic. Nordic Seed forventer at øge hastigheden for de indledende stadier af forædlingen fra 3 til 4 år til blot ét år. 

Læs hele artiklen her