HAVECENTRE

HAVECENTRE

Mange havecentre omfatter såvel indendørs og udendørs arealer som drivhuse, hvor planteglade kunder kan gå på opdagelse mellem blomster, stueplanter, buske og træer.

Det stiller særlige krav til klimastyring, belysning og vanding. Kunder og medarbejdere værdsætter en behagelig atmosfære i havecenteret, mens du som ejer har brug for smarte løsninger, der holder omkostningerne nede og samtidig sikrer, at planterne holder bedst muligt, tager sig bedst muligt ud og har naturlige og korrekte farver, som kan give udslag i et salg.

Nogen spørgsmål? Vores specialister er klar til at hjælpe!

KONTAKT OS

Behageligt og omkostningseffektivt lys

En af de styrbare faktorer er lyset. Lyset har stor indvirkning på, hvordan varerne tager sig ud. Det er med til at sikre optimal farvegenkendelse og samtidig fremme planternes kvalitet. Vores LED-løsninger leverer ensartet lys, hvilket betyder, at alle farver kommer helt til deres ret i en optimal lys-kvalitet. Derudover kan du kontrollere lysintensiteten og styre spektralfordelingen og på den måde give dine produkter de optimale vækstbetingelser.

En anden vigtig fordel er, at løsningen er væsentlig billigere i drift end de traditionelle lysstofrør, der ofte hænger i havecentre.

Læs mere om LED-belysning her
Hos havecentret Hageland Raglamyr, Norge, valgte man LED-belysning med optimal farvegenkendelse og mulighed for styring

Styr klimaet og hold planterne friske til salg

DGT by Senmatics klimacomputere overvåger og kontrollerer de komplekse processer i dit havecenter og skaber et optimalt klima for planterne. På den måde kan du holde varerne så friske som muligt frem mod et salg.

Vores LLC-serie (Logic Climate Control) styrer alle klimafunktionerne – og havecenterets ansatte kan holde skarpt øje med det aktuelle klima og nemt foretage ændringer i indstillingerne, så det passer til sæsonen og jeres aktuelle sortiment.

Læs mere om elektronisk klimastyring her

Disse produkter er især ideelle for havecentre

LCC1

Basis klimastyring

Se produkt

FL300 Sunlight

LED-lampen der replikerer solens stråler

Se produkt

VA60-8 Vandingsautomat

Manuel og automatisk vanding med mange muligheder

Se Produkt

HSV10 & HS Ventiler

For flod-ebbe vanding i en-strenget system

Se produkt

HS20 Bordventil

Videreudviklet på baggrund af vores mangeårige gartnerierfaring

Se Produkt

Mobilbordsvanding

Fleksibel vanding for mobilbordssystemer

Se Produkt
Hvordan man vælger den rigtige løsning til klimastyring

Hvordan man vælger den rigtige løsning til klimastyring

Alle kommercielle dyrkere har stor viden om deres egne kulturer, men på trods af det skaber den manuelle klimastyring en mangel på styrbarhed og insigt i data. Måske kender du den rigtige temperatur, den korrekte lysmængde og den optimale vandingsprocess. Men ved du, om forholdene kunne blive endnu bedre - og derved resultere i en forøget plantekvalitet? 

Læs hele guiden
Hvordan vælger du den optimale LED-løsning?

Hvordan vælger du den optimale LED-løsning?

I denne guide får du et overblik over, hvilke LED-lamper der skal vælges til forskellige dyrkningstyper - så du kan finde den optimale LED-vækstlampe til din produktion.

Læs hele guiden her