TOTALLØSNINGER TIL DIT FORRETNINGSOMRÅDE

TOTALLØSNINGER TIL DIT FORRETNINGSOMRÅDE

Vi leverer nøglefærdige løsninger til producenter, gartnere og drivhusbyggere inden for erhvervsgartneribranchen samt specialløsninger til for eksempel vertical farming, kontormiljøer, friland, forskningsinstitutter og havecentre. Vores produkter egner sig derfor til mange forskellige forretningsområder.

Nogen spørgsmål? Vores specialister er klar til at hjælpe!

KONTAKT OS

Erhvervsgartneri

Kræver løsninger til ventilation, temperaturregulering, CO2-berigelse, vand- og gødningstilførsel, herunder vandrecirkulering, og intelligent styring af alle klimaparametre.

lÆS MERE

Vertical Farming

Vertical Farming handler om at udnytte sine indendørs kubikmeter i stedet for kvadratmeterne - og sikre at de miljømæssige faktorer i produktionen bliver tæt kontrolleret.

LÆS MERE

Indendørs dyrkning

Uanset om din installation er på et kontor, i en fragtcontainer eller i et klimakammer, er det nødvendigt at have styr på lys, gødningsvanding, luftfugtighed, temperatur og gasser.

LÆS MERE

Forskning

Forskningsgartnerier kræver dynamisk kontrol af belysningen, nøjagtig vanding, gødningstilførsel, klimastyring og mulighed for at få adgang til nøjagtige og brugbare data.

LÆS MERE

Havecentre

Mange havecentre omfatter såvel indendørs og udendørs arealer som drivhuse, og det stiller særlige krav til klimastyring, belysning og vanding i mindre skala.

LÆS MERE

Uddannelsesinstitutioner

Vi samarbejder med og rådgiver uddannelsesinstitutioner om udstyr til brug i uddannelsesforløb, så teknikere- og gartnerstuderende har de bedste forudsætninger for at tilegne sig den nødvendige viden.

lÆS MERE