LED-BELYSNING

LED-BELYSNING

Belysning til drivhuse, indendørs dyrkning og forskningsanlæg kræver nøjagtig styring for at sikre et optimalt udbytte, og belysningen skal kunne tåle det krævende miljø i et drivhus. Kravene om energi- og omkostningsoptimering betyder, at producenter i stigende grad anvender styrbare LED-vækstlamper, som muliggør dynamisk kontrol af lysintensitet og spektralfordeling samt nem integration med klimastyringssystemer.

Senmatic har unikke forudsætninger for at kunne tilbyde styrbare LED-vækstlamper af enhver type, lige fra drivhusarmaturer, som udsender lys i den del af det synlige spektrum, hvor der foregår aktiv fotosyntese, til armaturer, der er designet til at efterligne sollys.

Nogle spørgsmål? Vores specialister er klar til at hjælpe!
Senmatic sales persons
KONTAKT OS

Relevante produkter for LED-Belysning kan findes indenfor disse grupper

LED-Belysning

Energibesparende og fuld styring af spektralfordelingen og lysintensiteten

Produktgruppe

Elektronisk klimastyring

Overvågning og styring af de komplekse processer der indgår i et optimalt klima

Produktgruppe

Software

SuperLink 6 er softwaren, der analyserer data om klima, vand og gødning

Produktgruppe

Øget produktkvalitet og dyrkning af rød salat med LED-vækstlamper

LED-systemerne giver med deres høje grad af styring og tilpasningsbare funktioner mange fordele for alle typer drivhuse. Den svenske virksomhed Spisa Smaker AB investerede i et LED-vækstlampesystem med mulighed for detaljeret styring for at kunne imødekomme markedets efterspørgsel efter rød salat af høj kvalitet. Virksomheden har ikke blot formået at forbedre kvaliteten væsentligt, men har også reduceret elforbruget med 48 %. 

Læs hele historien