TOTALLØSNINGER TIL DIT FORRETNINSOMRÅDE

TOTALLØSNINGER TIL DIT FORRETNINSOMRÅDE

Forretningsområder

Vi leverer nøglefærdige løsninger til producenter, gartnere og drivhusbyggere inden for erhvervsgartneribranchen samt specialløsninger til for eksempel forsknings-institutter og -gartnerier og havecentre. Vores produkter egner sig derfor til mange forskellige forretningsområder.

Nogen spørgsmål? Vores specialister er klar til at hjælpe!
Senmatic sales persons

KONTAKT OS

Erhvervsgartneri

Kræver løsninger til ventilation, temperaturregulering, CO2-berigelse, vand- og gødningstilførsel, herunder vandrecirkulering, og intelligent styring af alle klimaparametre.

lÆS MERE

Bærproduktion

Fremtidssikring af din bærproduktion med det fuldt automatiske "fly by wire" gødnings- og vandingssystem. Vi kalder det også for SIIP-systemet - Senmatic Intelligent Irrigation Program.

Læs mere

Indendørs dyrkning

Kræver kontrol over alle miljømæssige faktorer, herunder kunstig styring af lys, miljøstyring (luftfugtighed, temperatur og gasser) og gødningsvanding.

LÆS MERE

LED-belysning

Styrbar LED-belysning, som muliggør dynamisk kontrol af lysintensitet og spektralfordeling samt nem integration med klimastyringssystemer, er et must for enhver producent i dag.

LÆS MERE

Elektronisk klimastyring

Overvågning og kontrol af de komplekse processer i et gartneri er afgørende, når man skal skabe et optimalt klima for planterne og sikre, at producenten får succes.

LÆS MERE

Mekanisk klimastyring

Ventilation og gardiner sørger for optimale vækstbetingelser i drivhuset, og for at sikre, at udstyret kan åbnes og lukkes korrekt, skal gear, tandstænger og motorer passe perfekt sammen med de øvrige komponenter.

LÆS MERE

VAND- OG GØDNINGSTILFØRSEL

For at sikre optimale vækstbetingelser skal planterne have tilført den rette mængde vand og gødning på det rette tidspunkt, og behandling og recirkulering af vandet er i stigende grad en del af løsningen.

LÆS MERE

FORSKNING

Forskningsgartnerier kræver dynamisk kontrol af belysningen, nøjagtig vanding, gødningstilførsel, klimastyring og mulighed for at få adgang til nøjagtige og brugbare data.

LÆS MERE

HAVECENTRE

Mange havecentre omfatter såvel indendørs og udendørs arealer som drivhuse, og det stiller særlige krav til klimastyring, belysning og vanding i mindre skala.

LÆS MERE