Mød os på messer og konferencer

Mød os på messer og konferencer

Introduktion 24 - 26 sep. 2019 - Elmia Garden, SE 3 - 4 sep. 2019 - Four Oaks, UK 14 - 15 aug. 2019 - Handelspladsen, DK 17 Juli 2019 - Fruit Focus, UK 18 - 19 Juni 2019 - HTA NPS, UK 11 - 13 Juni 2019 - Greentech, NL 19 - 21 Feb. 2018 - HortiContact, NL 6 - 8 Feb. 2019 - Fruit Logistica, DE 22 - 25 Jan. 2019 - IPM, DE 15 - 17 Jan. 2019 - Sival, FR
Introduktion

Hvor og hvornår kan du finde os?

Vi deltager ofte i udstillinger og konferencer rundt omkring i verden. I listen til venstre kan du få oplysninger om hvor og hvornår du kan møde os - og du vil også finde yderligere information om arrangementerne.

Hvis du gerne vil lave en aftale med en fra holdet, er du altid velkommen til at kontakte os forud for udstillingen eller konferencen.

Nogle spørgsmål? Vores specialister er klar til at hjælpe!
Our specialists

Kontakt vores team
24 - 26 sep. 2019 - Elmia Garden, SE

Elmia Garden, Jönköping, Sweden

Nordeuropas vigtigste mødested for gartneri-industrien 

Elmia Garden er en messe specielt for dem, der arbejder i gartneri-detailhandlen, for parker og som drivhusbyggere. Gennem årene er messen vokset til at blive Nordeuropas vigtigste mødested for industrien, både i Sverige og internationalt.

Her er branchens førende spillere sammen for at vise trends, produkter, ydelser og viden, som kan hjælpe dig med at udvikle din virksomhed.

Messens voksende betydning er dels et resultat af den stigende interesse hos forbrugerne for at skabe deres egne grønne oaser. Den stammer dog primært fra den udveksling af viden, der opstår under messen i forbindelse med seminarer, workshops og frem for alt face-to-face-møder i udstillingsområdet - som naturligvis er fundamentale for forretningsudvikling.

Sammen med vores forhandler CM Teknik vil vi vise hovedprodukterne fra vores brede sortiment - bl.a. LED lamper, Gødningsblander og klimastyringer.

Vi ser frem til dit besøg.

Link til messens webpage
3 - 4 sep. 2019 - Four Oaks, UK

Four Oaks, Cheshire, UK - stand B71

Englands messe for prydplanter 

Four Oaks er en kommerciel gartneri-messe nu på sit 48. år. Stedet er et 23 acre gartneri i Cheshire UK, tæt på Jodrell Bank Radio Telescope. Udstillingen dækker et areal på 17.000 m² under glas med ekstra udendørsarealer.

Det sidste årti har medført en stabil vækst i planteskolesektoren, specielt indenfor plante-prøver og færdigudviklede planter fra hele Europa. Massive udstillinger af plantemateriale udgør hjertet af messen med tilhørende forsyninger og tjenester fra produktion til salgssted. Over 40% af de deltagende virksomheder kommer fra udlandet.

De besøgende udgør typisk kommercielle dyrkere / detailhandlere, havecentre, gårdsbutikker, anlægsgartnere, havearkitekter, lokale myndigheder og blomsterhandlere.

Sammen med vores forhandler Penny Ltd vil vi vise vores gartneriprodukter som LED armaturer, vandingsblander, klimakontrol mv. - og du vil kunne få højt kvalificerede råd og informationer fra Senmati teamet, som møder dig på standen.

Vi ser frem til dit besøg.

Link til messens webpage
14 - 15 aug. 2019 - Handelspladsen, DK

Handelspladsen, Odense

Handelspladsen - messen for potteplanter 

Handelspladsen er en plantefagmesse, der afholdes fire gange årligt. Formålet med messen er at fremvise det sæsonaktuelle, danske sortiment og skabe et forum for faglig dialog mellem gartner, indkøber og kunde. Cirka 100 gartnerier deltager, og messen besøges af kunder fra både ind- og udland.

Vi vil vise vores gartneriprodukter som LED armaturer, vand- og gødningsblander, klimastyring mv. - og du vil kunne få højt kvalificerede råd og informationer fra det Senmatic-teamet, som møder dig på standen.

Vi ser frem til dit besøg.

Link til messens webpage
17 Juli 2019 - Fruit Focus, UK

Fruit Focus, Kent, UK - stand 730

Den førende tekniske messe indenfor frugtindustrien 

Fruit Focus er Englands førende tekniske messe for frugtindustrien. Arrangementet giver en enestående mulighed for at blive opdateret på de seneste teknologier og industriudviklinger, udveksle synspunkter og netværke med medproducenter. 

Sammen med vores forhandler Penny LTD vil vi være at finde på stand 730, og vi vil vise vores brede produktsortiment, som bl.a. omfatter LED lamper, vand og gødningsblander, klimastyringer og meget mere - og du vil have mulighed for at drøfte din produktion og få gode råd dertil af vores højt kvalificerede team, som vil møde dig på standen. 

Vi ser frem til dit besøg.

Link til messens hjemmeside
18 - 19 Juni 2019 - HTA NPS, UK

HTA National Plant Show, Stoneleigh Park, Coventry UK

Lær om de nyeste trends - stand 232 

I 10 år har HTA National Plant Show imponeret med repræsentanter for britiske leverandører fra hele spektret, herunder frø, løg og strøelseplanter til plantemaskiner, stauder og træer og alt derimellem.

Sammen med vores forhandler Penny LTD vil vi være at finde på stand 232, og vi vil vise vores brede produktsortiment, som bl.a. omfatter LED lamper, vand og gødningsblander, klimastyringer og meget mere - og du vil have mulighed for at drøfte din produktion og få gode råd dertil af vores højt kvalificerede team, som vil møde dig på standen. 

Vi ser frem til dit besøg.

Link til messens hjemmeside
11 - 13 Juni 2019 - Greentech, NL

GreenTech, Amsterdam, Holland - Stand 12.130

GreenTech - messen på forkant 

GreenTech er det globale mødested for alle fagfolk, der er involveret i gartneriteknologi i RAI Amsterdam. GreenTech fokuserer på de tidlige stadier af gartneriet og produktionsproblemer, der er relevante for producenterne. GreenTech afholdes fra 11-12-13 juni 2018 i RAI Amsterdam.

Vi vil i år være en del af den stand, som Dansk Teknologisk Institut har. De vil vise deres InfoGrow system, som er forbundet til vores produkter. Dette giver dig en online analyse af din produktion. Vi vil vise vores gartneriprodukter som LED armaturer, SuperLink, klimastyring mv. - og du vil kunne få højt kvalificerede råd og informationer fra Senmatic-teamet, som møder dig på standen.

Vi ser frem til dit besøg.

Link til messens webpage
19 - 21 Feb. 2018 - HortiContact, NL

HortiContact, Gorinchem, Holland - Stand E125

HortiContakt GO 2019 - Den hollandske horticulturalle stolthed

HortiContact betragtes som den største specialist inden for horticulture nexus, og udstillingen tiltrækker udstillere som producenter, importører, leverandører, grossister og mæglere inden for en bred vifte af gartneribranchen. Du kan møde omkring 500 udstillere og 16.000 besøgende i løbet af 3-dages arrangementet.

Vi producerer mange forskellige produkter, men på denne messe vil vi hovedsagelig være fokuseret på LED armaturer, som er tilgængelige i flere varianter til mange formål.

Vi ser frem til at møde dig.

Link til messens webpage
6 - 8 Feb. 2019 - Fruit Logistica, DE

Fruit Logistica, Berlin, Tyskland - Stand B-06, Hal 6.1

Forbind dig med din virksomheds fremtid

3.077 udstillere og 76.000 besøgende deltager i FRUIT LOGISTICA hvert år for at realisere deres fulde forretningspotentiale inden for international friskvarehandel - og til at skrive deres egen succeshistorie!
FRUIT LOGISTICA dækker hver enkelt sektor af frugtproduktbranchen og giver et komplet billede af de nyeste innovationer, produkter og services på ethvert led i den internationale forsyningskæde. Det giver således fremragende netværk og kontaktmuligheder til de vigtigste beslutningstagere inden for alle sektorer i branchen.

Fra 6. - 8. februar 2019 vil virksomheder fra hele sektoren for friskvarer - fra globale aktører til små og mellemstore virksomheder og organisationer fra hele verden - igen være til stede.

Vi vil være blandt de mange udstillere, og du kan se vores produkter i funktion - og også få en introduktion til hvordan du kan bruge vores produkter i en totalløsning.

Vi ser frem til at se dig i Berlin.

Link til messens webpage
22 - 25 Jan. 2019 - IPM, DE

IPM, Essen, Tyskland - Stand 3D44, Hal 3

Verdens førende messe indenfor gartneri

IPM finder sted fra den 22. til den 25. januar 2019 - og det er stedet at møde os og en stor del af den internationale verden for gartneri. Som en vigtig inspirations-, kommunikations- og bestillingsplatform er det det globale samlingssted for den grønne industri. Nye produkter præsenteres her, trends introduceres og fremtidige emner diskuteres med faglig ekspertise.

I år vil vi vise produkter som LED-armaturer, klimastyringer, vand- og gødniningsblander, gear osv. - og vi vil glæde os til at introducere dig til, hvordan du kan bruge vores produkter i en totalløsning.

Vi ser frem til dit besøg.

Link til messens webpage
15 - 17 Jan. 2019 - Sival, FR

Sival, Angers, Frankrig - Hal E, stand 17H

Et omfattende og imponerende tilbud

Med næsten 620 udstillere og 22.800 professionelle besøgende årligt i Angers, er SIVAL den eneste messe i Frankrig, der præsenterer et omfattende og imponerende udbud af udstyr og service til alle planteproduktioner: vindyrkning, ønologi, gartneri, grøntsagsafgrøder, frø, lægemidler og aromatiske planter, cider, svampe og tobak.

Vi udstiller vores produkter sammen med vores distributør IMH DISTRIBUTION, og du kan finde os på messen fra den 15. til den 17. januar 2019.

Vi ser frem til dit besøg.

Link til messens webpage