Mød os på messer og konferencer

Mød os på messer og konferencer

Introduktion 20 - 22 okt. 2020 - Greentech, NL 5 - 7 Feb. 2020 - Fruit Logistica, DE 28 - 31 Jan. 2020 - IPM, DE 14 - 16 Jan. 2020 - Sival, FR
Introduktion

Hvor og hvornår kan du finde os?

Vi deltager ofte i udstillinger og konferencer rundt omkring i verden. I listen til venstre kan du få oplysninger om hvor og hvornår du kan møde os - og du vil også finde yderligere information om arrangementerne.

Hvis du gerne vil lave en aftale med en fra holdet, er du altid velkommen til at kontakte os forud for udstillingen eller konferencen.

Nogen spørgsmål? Vores specialister er klar til at hjælpe!

Kontakt vores team
20 - 22 okt. 2020 - Greentech, NL

GreenTech, Amsterdam, Holland - Stand 11.209

GreenTech - messen på forkant 

GreenTech er det globale mødested for alle fagfolk, der er involveret i gartneriteknologi i RAI Amsterdam. GreenTech fokuserer på de tidlige stadier af gartneriet og produktionsproblemer, der er relevante for producenterne. GreenTech afholdes fra 20 - 22 oktober 2020 i RAI Amsterdam.

Vi vil i år vise vores gartneriprodukter som LED armaturer, SuperLink, klimastyring mv. - og du vil kunne få højt kvalificerede råd og informationer fra Senmatic-teamet, som møder dig på standen.

Vi ser frem til dit besøg.

Link til messens webpage
5 - 7 Feb. 2020 - Fruit Logistica, DE

Fruit Logistica, Berlin, Tyskland - Stand B-05, Hal 6.1

Forbind dig med din virksomheds fremtid

3.200 udstillere og 78.000 besøgende deltager i FRUIT LOGISTICA hvert år for at realisere deres fulde forretningspotentiale inden for international friskvarehandel - og til at skrive deres egen succeshistorie!
FRUIT LOGISTICA dækker hver enkelt sektor af frugtproduktbranchen og giver et komplet billede af de nyeste innovationer, produkter og services på ethvert led i den internationale forsyningskæde. Det giver således fremragende netværk og kontaktmuligheder til de vigtigste beslutningstagere inden for alle sektorer i branchen.

Fra 5. - 7. februar 2020 vil virksomheder fra hele sektoren for friskvarer - fra globale aktører til små og mellemstore virksomheder og organisationer fra hele verden - igen være til stede.

Vi vil være blandt de mange udstillere, og vi vil især have fokus på bærproduktion. Vi er derfor spændte på at introducere dig til vores SIIP-system (Senmatic Intelligent Irrigation Program), som er et fuldautomatisk "fly-by-wire" system med realtime data, og dette system er meget velegnet til forbedring af bærproduktion. Du kan naturligvis også se vores andre produkter i funktion - og også få en introduktion til hvordan du kan bruge dem i en totalløsning.

Vi ser frem til at se dig i Berlin.

Link til messens webpage
28 - 31 Jan. 2020 - IPM, DE

IPM, Essen, Tyskland - Stand 3D44, Hal 3

Verdens førende messe indenfor gartneri

IPM finder sted fra den 28. til den 31. januar 2020 - og det er stedet at møde os og en stor del af den internationale verden for gartneri. Som en vigtig inspirations-, kommunikations- og bestillingsplatform er det det globale samlingssted for den grønne industri. Nye produkter præsenteres her, trends introduceres og fremtidige emner diskuteres med faglig ekspertise.

I år vil vi vise produkter som kan bruges bl.a. indenfor produktion af medicinsk cannabis, bærprouduktion, vertikal farming og generelt til alt indenfor gartneri. Vi vil glæde os til at introducere dig til, hvordan du kan bruge vores produkter i en totalløsning.

Vi ser frem til dit besøg.

Link til messens webpage
14 - 16 Jan. 2020 - Sival, FR

Sival, Angers, Frankrig - Hal E, stand 267

Et omfattende og imponerende tilbud

Med næsten 660 udstillere og 24.000 professionelle besøgende årligt i Angers, er SIVAL den eneste messe i Frankrig, der præsenterer et omfattende og imponerende udbud af udstyr og service til alle planteproduktioner: vindyrkning, ønologi, gartneri, grøntsagsafgrøder, frø, lægemidler og aromatiske planter, cider, svampe og tobak.

Vi udstiller vores produkter sammen med vores distributør IMH DISTRIBUTION, og du kan finde os på messen fra den 14. til den 16. januar 2020.

Vi ser frem til dit besøg.

Link til messens webpage