Mød os på messer og konferencer

Mød os på messer og konferencer

Introduktion 12 - 14 Juni 2018 - Greentech, NL 20 - 22 Feb. 2018 - HortiContact, NL 7 - 9 Feb. 2018 - Fruit Logistica, DE 23 - 16 Jan. 2018 - IPM, DE 16 - 18 Jan. 2018 - Sival, FR 9 - 11 Jan. 2018 - Mechanization, NL
Introduktion

Hvor og hvornår kan du finde os?

Vi deltager ofte i udstillinger og konferencer rundt omkring i verden. I listen til venstre kan du få oplysninger om hvor og hvornår du kan møde os - og du vil også finde yderligere information om arrangementerne.

Hvis du gerne vil lave en aftale med en fra holdet, er du altid velkommen til at kontakte os forud for udstillingen eller konferencen.

 

Kontakt vores team
12 - 14 Juni 2018 - Greentech, NL

GreenTech, Amsterdam, Holland - Stand 11.308C, Hal 11

GreenTech - messen på forkant 

GreenTech er det globale mødested for alle fagfolk, der er involveret i gartneriteknologi i RAI Amsterdam. GreenTech fokuserer på de tidlige stadier af gartneriet og produktionsproblemer, der er relevante for producenterne. GreenTech afholdes fra 12-13-14 juni 2018 i RAI Amsterdam.

Vi vil vise vores gartneriprodukter som LED armaturer, vand- og gødningsblander, klimastyring mv. - og du vil kunne få højt kvalificerede råd og informationer fra det Senmatic-teamet, som møder dig på standen.

Vi ser frem til dit besøg.

Link til messens webpage
20 - 22 Feb. 2018 - HortiContact, NL

HortiContact, Gorinchem, Holland

HortiContakt GO 2018 - Den hollandske horticulturalle stolthed

HortiContact betragtes som den største specialist inden for horticulture nexus, og udstillingen tiltrækker udstillere som producenter, importører, leverandører, grossister og mæglere inden for en bred vifte af gartneribranchen. Du kan møde omkring 500 udstillere og 16.000 besøgende i løbet af 3-dages arrangementet.

Vi vil være til stede sammen med vores distributør Ateco, og vi vil hovedsagelig være fokuseret på LED armaturer, som er tilgængelige i flere varianter til mange formål.

Vi ser frem til at møde dig.

Link til messens webpage
7 - 9 Feb. 2018 - Fruit Logistica, DE

Fruit Logistica, Berlin, Tyskland - Stand A-14, Hal 6.1

Forbind dig med din virksomheds fremtid

3.077 udstillere og 76.000 besøgende deltager i FRUIT LOGISTICA hvert år for at realisere deres fulde forretningspotentiale inden for international friskvarehandel - og til at skrive deres egen succeshistorie!
FRUIT LOGISTICA dækker hver enkelt sektor af frugtproduktbranchen og giver et komplet billede af de nyeste innovationer, produkter og services på ethvert led i den internationale forsyningskæde. Det giver således fremragende netværk og kontaktmuligheder til de vigtigste beslutningstagere inden for alle sektorer i branchen.

Fra 7. - 9. februar 2018 vil virksomheder fra hele sektoren for friskvarer - fra globale aktører til små og mellemstore virksomheder og organisationer fra hele verden - igen være til stede.

Vi vil være blandt de mange udstillere, og du kan se vores produkter i funktion - og også nyde vores ny-designede stand, der fremmer vores nye corporate visuelle identitet.

Vi ser frem til at se dig i Berlin.

Link til messens webpage
23 - 16 Jan. 2018 - IPM, DE

IPM, Essen, Tyskland - Stand 3D44, Hal 3

Verdens førende messe indenfor gartneri

IPM finder sted fra den 23. til den 26. januar 2018 - og det er stedet at møde os og en stor del af den internationale verden for gartneri. Som en vigtig inspirations-, kommunikations- og bestillingsplatform er det det globale samlingssted for den grønne industri. Nye produkter præsenteres her, trends introduceres og fremtidige emner diskuteres med faglig ekspertise.

I år vil vi vise produkter som LED-armaturer, klimastyringer, vand- og gødniningsblander, gear osv. - og de vil blive præsenteret på en ny designet stand, der fremmer vores nye corporate visuelle identitet.

Vi ser frem til dit besøg.

Link til messens webpage
16 - 18 Jan. 2018 - Sival, FR

Sival, Angers, Frankrig - Stand 206, hal D

Et omfattende og imponerende tilbud

Med næsten 620 udstillere og 22.800 professionelle besøgende årligt i Angers, er SIVAL den eneste messe i Frankrig, der præsenterer et omfattende og imponerende udbud af udstyr og service til alle planteproduktioner: vindyrkning, ønologi, gartneri, grøntsagsafgrøder, frø, lægemidler og aromatiske planter, cider, svampe og tobak.

Vi udstiller vores produkter sammen med vores distributør IMH DISTRIBUTION, og du kan finde os på stand 206 i Hall D fra den 16. til den 18. januar 2018.

Vi ser frem til dit besøg.

Link til messens webpage
9 - 11 Jan. 2018 - Mechanization, NL

Mechanization, Vijfhuizen, Holland - Stand 2C12

Mechanization er en 3 dages messe, der afholdes fra 9. til 11. januar på Expo Haarlemmermeer i Vijfhuizen, Holland.

Vi vil være til stede sammen med vores distributør Ateco, og du kan møde os på stand 2C12.

Vi ser frem til at møde dig.

 

Link til messens webpage

Vi bruger cookies på denne hjemmeside til trafikmåling og optimering af indhold, så det er relevant og let at finde. Du kan altid slette cookies fra senmatic.dk Læs mere

Luk