HØST DET FULDE POTENTIALE AF DIN VIRKSOMHED

HØST DET FULDE POTENTIALE AF DIN VIRKSOMHED

FIRST MOVERS INDENFOR LED BELYSNING

FIRST MOVERS INDENFOR LED BELYSNING

STYRK DIN VÆKST MED VORES KNOWHOW

STYRK DIN VÆKST MED VORES KNOWHOW

BREDT OG DYBT PRODUKTSORTIMENT

BREDT OG DYBT PRODUKTSORTIMENT

NØGLEFÆRDIGE LØSNINGER

NØGLEFÆRDIGE LØSNINGER

Høst det fulde potentiale af din virksomhed

DGT by Senmatic udvikler bæredygtige teknologiløsninger til moderne gartnerier – fra erhvervsgartnerier og havecentre til store vertical farms og forskningsgartnerier.

Vi er specialister i styringsteknologi, som optimerer produkteffektivitet og dine kulturers vækst. Vi leverer komplette og konfigurerbare løsninger til gartnerier såsom elektronisk og mekanisk klimastyring, vand- og gødningstilførsel og LED-belysning. Vi tilbyder også nøglefærdige løsninger opbygget af produkter fra vores brede og dybe sortiment.

Vores produktsortiment tilbyder 360° styring af din installation – fra komplet klimastyring og fleksible gødningsblandere til styringssoftware og kraftfulde LED-armaturer. Vi leverer både enkelte produkter og hele projektløsninger. Vi har et udefra-ind perspektiv: vi udvikler produkter med kunderne for kunderne.

Driftsikkerhed, brugervenlighed og muligheden for at kombinere og konfigurere vores systemer og produkter gør, at vi er på forkant med udviklingen i gartneribranchen. Vores sensorer og styringsteknologier bliver alle testet i felten på erhvervsgartnerier i udviklingsfasen.

Kort sagt: Vi udvikler produkter af høj kvalitet med lang levetid, som forbedrer dine levetidsomkostninger.


Din bæredygtige teknologipartner

Vores produkter gør dig i stand til at dyrke sundere planter under fuld kontrol – også i tilfælde hvor det naturlige klima normalt ville være en hindring for din produktion. Vi fokuserer på at udvikle produkter, der hjælper dig med at gøre din produktion bæredygtig.

Vi arbejder også med tre af FN’s 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling. Læs mere om hvordan vi arbejder med bæredygtighed her.

Vores historie

Vi blev grundlagt i 1956 under navnet DGT (Dansk Gartneri Teknologi) og har over 65 års erfaring fra branchen. I 2004 blev DGT opkøbt af Micro Matic og lagt sammen med Senmatic og i den forbindelse skiftede virksomheden navn til Senmatic. I dag er de to navne blevet kombineret og vi er nu kendt som DGT by Senmatic.

Hvem er DGT by Senmatics medarbejdere?

Vi sætter stor pris på personlig kontakt med alle vores kunder, store som små. Vores tætte samarbejde med kunderne er nøglen til vores succes og hvorfor vi er blandt verdens førende leverandærer af styringsteknologi og gartneriudstyr. Det er også grunden til, at vores salgsteam består af gartnere og gartneriteknikere: de kender i sandhed til dagligdagen i et gartneri og med deres praktiske erfaring formår de på bedste vis at guide dig til løsninger, der matcher dit præcise behov.

Med forhandlere i mere end 20 lande supporterer vi kunder på de fleste kontinenter. Langt størstedelen af vores forhandlere har samarbejder med os i årevis. De er alle teknisk dygtige og kvalificerede til at supportere vores udenlandske kunder i vores produktsortiment og deres optimale brug.

Nogen spørgsmål? Vores specialister er klar til at hjælpe!


KONTAKT OS

Hos DGT by Senmatic tror vi på en grønnere fremtid.

Se hvordan vi driver forretning - og hvordan du kan høste det fulde potentiale af din forretning.

Løsninger til mange forskellige forretningsområder

Vores produkter er ideelle til brug inden for bl.a. nedennævnte forretningsområder

Produktgrupper

For at hjælpe dig med at finde de produkter, der er relevante for dig, har vi opdelt vores produkter i produktgrupper. Nederst på listen finder du et link til en side, der viser alle vores produkter i alfabetisk rækkefølge.

Vi håber, at denne produktoversigt er til nytte for dig

LED Belysning Elektronisk klimastyring Vand- og gødningsblander Analog klimastyring Mekanisk klimastyring Mekanisk vanding Vandrensning Software Alle produkter
LED Belysning

LED Belysning

Styrbar spektralfordeling og lysintensitet og også energibesparende LED belysning der giver dig endeløse muligheder for dyrkning af dine kulturer.

Produktgruppe
Elektronisk klimastyring
LCC4 Climate computer from Senmatic

Elektronisk klimastyring

Overvågning og kontrol af de komplekse processer i et gartneri er afgørende, når der skal skabes det mest optimale klima for dine planter.

 

Produktgruppe
Vand- og gødningsblander
AMI Penta fertilizer mixer from Senmatic

Vand- og gødningsblander

For optimal gødning og vanding der sikrer de bedste vækstbetingelser.

 

Produktgruppe
Analog klimastyring
Motor relays for greenhouses

Analog klimastyring

Motorrelæer, temperaturstyringer, varmestyringer m.m. for en optimal klimastyring. Alle enkle at betjene og med mange funktioner.

 

Produktgruppe
Mekanisk klimastyring
LG120 gear motor for commercial greenhouses

Mekanisk klimastyring

For at opretholde de bedste vækstbetingelser i dit gartnerie, tilbyder vi produkter som gear, tandstænger og varmeventiler i flere varianter.

 

Produktgruppe
Mekanisk vanding
Senmatic's bench valve for table irrigation

Mekanisk vanding

Udstyr til mobile og stationære bordsystemer, inkl. dyser, dryp og ventiler der sikrer, at vandet effektivt når ud til planterne.

 

Produktgruppe
Vandrensning
UV Water treatment for greenhouses

Vandrensning

UV-desinficeringssystem til effektiv behandling og recirkulering af vandet.

 

Produktgruppe
Software

Software

SuperLink 6 er den software, der indsamler data om klima samt vand- og gødningstilførsel. Denne avancerede software giver nem og pålidelig kontrol med mange muligheder for indsamling af klima- og gødningsdata.

 

Produktgruppe
Alle produkter

Alle produkter

Klik på knappen og du vil kunne se alle produkter listed i alfabetisk orden

 

alle produkter
Download produktblade, brochurer, diagrammer og meget mere her

SENESTE NYT fra DGT by Senmatic: Gødningsforbrug næsten halveret med mere præcise blandere

Gartneriet DanRoses har i de seneste år udskiftet syv gamle AMI 900 og AMI 90'er blandere med tre nye AMI Penta blandere fra DGT by Senmatic. Og resultaterne er ikke til at tage fejl af. Gartneriets gødningsforbrug er reduceret med mere end en tredjedel og op mod 99 % af planterne sendes ud ad døren som A-kvalitet. 

”De nye blandere doserer langt mere præcist. Det mærker vi selvfølgelig økonomisk, men vi har især kunnet se det direkte afspejlet i planternes kvalitet – kvaliteten er i den grad fulgt med de korrekte næringsbehov. Vi har stort set ikke oplevet udfald siden installationen af de nye blandere,” siger Lars Olsen, ansvarlig for daglig ledelse, produktion og salg i DanRoses.

Den forbedrede plantekvalitet blev særligt tydeligt, da gartneriet i en leverance skulle levere planter fra et helt hus. Ud af husets 20.000 planter blev kun 8 planter kasseret.

Læs hele historien her

Viden om gartneribranchen

Udvid din horisont med relevant viden og interessante indblik i gartneribranchen. 

Gå til vidensbanken

Cases fra den virkelige verden

Lad dig inspirere af, hvordan Senmatics produkter og installationer fungerer for kunder rundt omkring i verden.

Video der viser DGT by Senmatics totalløsninger

Se hvilke muligheder vores totalløsninger kan give dig.

Du er også velkommen til at kontakte os