HØST DET FULDE POTENTIALE AF DIN VIRKSOMHED

HØST DET FULDE POTENTIALE AF DIN VIRKSOMHED

FIRST MOVERS INDENFOR LED BELYSNING

FIRST MOVERS INDENFOR LED BELYSNING

STYRK DIN VÆKST MED VORES KNOWHOW

STYRK DIN VÆKST MED VORES KNOWHOW

BREDT OG DYBT PRODUKTSORTIMENT

BREDT OG DYBT PRODUKTSORTIMENT

NØGLEFÆRDIGE LØSNINGER

NØGLEFÆRDIGE LØSNINGER

Høst det fulde potentiale af din virksomhed

Senmatic leverer komplette og konfigurerbare løsninger til gartnerier såsom elektronisk og mekanisk klimastyring, vand- og gødningstilførsel samt LED-belysning. Vores elektroniske og mekaniske udstyr til moderne gartneriproduktion anvendes i næsten alle typer gartnerier, lige fra drivhuse og indendørs dyrkning til forskningsanlæg og havecentre.

Som en af verdens førende leverandører af styringsteknologi og udstyr til gartnerier tilbyder Senmatic nøglefærdige løsninger opbygget af produkter fra vores brede og dybe sortiment. Pålidelighed, brugervenlighed og muligheden for at kombinere og konfigurere vores systemer og produkter gør, at vi er på forkant med udviklingen i gartneribranchen. Vores sensorer og styringsteknologi bliver alle testet i felten på erhvervsgartnerier i udviklingsfasen.

Vi er førende på teknologifronten, for eksempel med vores avancerede softwareløsninger til klimastyring samt vand- og gødningstilførsel (gødningsvanding). Vi er meget langt fremme, når det gælder styrbare LED-armaturer, der er skræddersyet nøjagtigt til hver enkelt afgrødes behov, og vores fokus på energi- og ressourceeffektivitet, f.eks. i form af vores løsninger til vandrecirkulering, bidrager alle til at sænke levetidsomkostningerne på gartnerier.

Senmatic leverer nøglefærdige løsninger til producenterog drivhusbyggere inden for erhvervsgartneribranchen samt specialløsninger til for eksempel forskningsgartnerier og havecentre.

Historien bag Senmatic's gartneridel
Tilbage i 1956 startede virksomheden under navnet DGT, og i 1986 blev DGT købt af C. W. Obel, der året efter også opkøbte firmaet Volmatic. De to virksomheder blev derefter kendt under navnet DGT-Volmatic. Det er også det navn, som rigtig mange af vores kunder kender os under. I 2004 blev DGT-Volmatic købt af Micro Matic koncernen og blev lagt under Senmatic. Deraf kom navnet Senmatic DGT. I 2016 blev Senmatic overtaget af Indutrade, og i den forbindelse blev det besluttet, at vores navn fremadrettet kun skulle være Senmatic. Så kært barn har mange navne, men trods diverse navneskift er vi stadig det samme firma med den mangeårige erfaring. 

Hvem er Senmatics medarbejdere?
De fleste medarbejdere hos Senmatic har en baggrund inden for drift af gartneri. De kan derfor trække på deres egne erfaringer, når de skal hjælpe dig med at optimere dyrkningen af dine afgrøder.

Nogen spørgsmål? Vores specialister er klar til at hjælpe!
Senmatic sales persons
KONTAKT OS

Forretningsområder

Vores produkter er ideelle til brug inden for nedennævnte forretningsområder

Produktgrupper

For at hjælpe dig med at finde de produkter, der er relevante for dig, har vi opdelt vores produkter i produktgrupper. Nederst på listen finder du et link til en side, der viser alle vores produkter i alfabetisk rækkefølge.

Vi håber, at denne produktoversigt er til nytte for dig

LED Belysning Elektronisk klimastyring Vand- og gødningsblander Analog klimastyring Mekanisk klimastyring Mekanisk vanding Vandrensning Software Alle produkter
LED Belysning

LED Belysning

Styrbar spektralfordeling og lysintensitet og også energibesparende LED belysning der giver dig endeløse muligheder for dyrkning af dine kulturer.

Produktgruppe
Elektronisk klimastyring
LCC4 Climate computer from Senmatic

Elektronisk klimastyring

Overvågning og kontrol af de komplekse processer i et gartneri er afgørende, når der skal skabes det mest optimale klima for dine planter.

 

Produktgruppe
Vand- og gødningsblander
AMI Penta fertilizer mixer from Senmatic

Vand- og gødningsblander

For optimal gødning og vanding der sikrer de bedste vækstbetingelser.

 

Produktgruppe
Analog klimastyring
Motor relays for greenhouses

Analog klimastyring

Motorrelæer, temperaturstyringer, varmestyringer m.m. for en optimal klimastyring. Alle enkle at betjene og med mange funktioner.

 

Produktgruppe
Mekanisk klimastyring
LG120 gear motor for commercial greenhouses

Mekanisk klimastyring

For at opretholde de bedste vækstbetingelser i dit gartnerie, tilbyder vi produkter som gear, tandstænger og varmeventiler i flere varianter.

 

Produktgruppe
Mekanisk vanding
Senmatic's bench valve for table irrigation

Mekanisk vanding

Udstyr til mobile og stationære bordsystemer, inkl. dyser, dryp og ventiler der sikrer, at vandet effektivt når ud til planterne.

 

Produktgruppe
Vandrensning
UV Water treatment for greenhouses

Vandrensning

UV-desinficeringssystem til effektiv behandling og recirkulering af vandet.

 

Produktgruppe
Software

Software

SuperLink 6 er den software, der indsamler data om klima samt vand- og gødningstilførsel. Denne avancerede software giver nem og pålidelig kontrol med mange muligheder for indsamling af klima- og gødningsdata.

 

Produktgruppe
Alle produkter

Alle produkter

Klik på knappen og du vil kunne se alle produkter listed i alfabetisk orden

 

alle produkter
Download produktblade, brochure etc.

SENESTE NYT fra Senmatic Gartneri: Nye cloud-baserede kontrolsystemer til drivhuse på vej

Senmatic og bioteknologi startup-virksomheden Consibio har indgået et strategisk samarbejde om at udvikle og distribuere cloud-baserede kontrolsystemer til den globale væksthussektor.

Læs mere

Viden om gartneribranchen

Udvid din horisont med relevant viden og interessante indblik i gartneribranchen. 

Gå til vidensbanken

Cases fra den virkelige verden

Lad dig inspirere af, hvordan Senmatics produkter og installationer fungerer for kunder rundt omkring i verden.

Gå til alle cases

Video der viser Senmatics totalløsninger

Få visual information om de forskellige muligheder for totalløsninger for dit gartneri.

Du er også velkommen til at kontakte os