Kvalitetsingeniør søges

- Spændende international produktionsvirksomhed i vækst

Baggrund og fakta
Senmatic har i mere en 40 år været en væsentlig producent af sensorer til måling af temperatur, fugtighed og gasarter samt af forskellige produkter til styring af klimaet i væksthuse indenfor gartneribranchen.

Opdelingen i de to produktområder sensorer og gartneriteknik betyder, at hver afdeling har sin egen salgsafdeling. Udviklingsafdelingen fungerer som en fælles enhed.

Kombinationen af elektronisk og mekanisk produktion samt softwareudvikling sætter virksomheden i stand til at producerer avancerede elektroniske, elektromekaniske, mekaniske og softwarebaserede produkter på et højt kvalitetsniveau inden for begge produktområder.

Ud over lokationen i Danmark har Senmatic produktion og salgskontor i Kina.

Senmatic A/S er certificeret efter ISO9001:2008.

Med en ny vækststrategi har Senmatic påbegyndt rejsen mod at blive et endnu større og stærkere firma. I 2016 blev virksomheden skilt ud fra den tidligere ejer, Micro Matic og fortsætter som en del af Indutrade Group.

Organisatorisk
Stillingen refererer til kvalitetschefen. Virksomheden beskæftiger ca. 90 medarbejdere i Søndersø og kvalitetsafdelingen består foruden Quality Engineer'en af to personer.

Stillingen
Med reference til kvalitetschefen bliver du omdrejningspunktet for en række alsidige og spændende opgaver.

Stillingen er bredt funderet i hele organisationen og du kommer til at spille en central og ofte initiativtagende rolle på tværs af afdelinger. Ligeledes vil du have en bred kontaktflade til virksomhedens internationale kunder og leverandører. Flere af virksomhedens kunder findes blandt internationalt markedsledende virksomheder.

Det bliver dit ansvar at styrke kvalitetsafdelingen for i endnu højere grad at opnå optimal produktkvalitet. Dine primære ansvarsområder bliver således:

Dig
Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse som fx produktionsingeniør, maskinmester eller lignende. Du har tilmed nogen års erfaring med kvalitetssikring fra en produktionsvirksomhed, gerne kombineret med en el-teknisk baggrund.

Der er tale om et job, hvor du har hands-on og det er derfor væsentligt, at du har erfaring med 8D-rapportering samt erfaring med PPAP. Ligeledes forventer vi, at du har en baggrund som Auditor - enten som Lead Auditor eller som Intern Auditor. 

Du er flydende i dansk samt engelsk, som du behersker på teknisk niveau. 

Det er afgørende at du forstår vigtigheden af tværfagligt samarbejde og at du sikrer, at de nødvendige indsatser eksekveres og følges op. Du er proaktiv i forhold til, at indhente viden omkring de krav der stilles til virksomhedens produktion og kvalitetsstyring.

Som person er du nysgerrig, opsøgende og involverer dig i hele virksomheden. Du er kommunikerende og samarbejdende og evner at omsætte kvalitetskrav til praktiske handlinger. 

Du tilbydes
En selvstændig og udfordrende stilling i en sund og vækstorienteret virksomhed med ambitiøse mål. En central rolle bredt funderet på tværs af organisationen, hvor du får mulighed for at arbejde med kunder der er internationalt markedsledende virksomheder.

Udvælgelsen foregår i samarbejde med konsulentfirmaet Promando A/S.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Didde Bernhammer eller Jakob Lodahl Fallesen på telefon +45 75 54 00 00.

Samtaler vil foregå i Kolding.

Send venligst din ansøgning og dit CV mærket 9511 via dette link:

http://www.promando.dk/da/se-jobs/vis/ad/12323

Husk at angive den emailadresse, som vi skal bruge til senere kontakt.