Interesse områder:


Klimacomputere


LCC 4

I udviklingen af LCC 4 er der lagt stor vægt på en enkel brugerflade uden at gå på kompromis med indstillingsmulighederne. Vi har udviklet LCC 4 sammen med gartnerne, og det kommer tydeligt til udtryk i klimacomputerens brugervenlighed. LCC4 har touch screen og det sammen med muligheden for at designe egne skærmbilleder gør, at klimacoumputerne bliver et sikkert og logisk arbejdsredskab i hverdagen.

LCC 2

Logic Climate Control

I udviklingen af LCC 2 er der lagt stor vægt på en enkel brugerflade uden at gå på kompromis med indstillingsmulighederne. Vi har udviklet LCC 2 sammen med gartnerne, og det kommer tydeligt til udtryk i klimacomputerens brugervenlighed. LCC2 har et logisk opbygget liniebaseret display som, sikre at klimacoumputerne bliver et sikkert og enkelt arbejdsredskab i hverdagen.

LCC1

LCC 1 Logic Climate Coltrol

LCC 1 Klimacomputeren kan styre de
fleste klimafunktioner i væksthuse,
orangerier eller lignende.

LCC Completa

LCC Completa Klimacomputer kan styre alle klima funktioner i 1 til 4 væksthusafdelinger. LCC Completa er baseret på moderne teknologi og et standard operativsystem og er derfor nem at opdatere med flere funktioner og større kapacitet, når det er ønsket.

LCC900 Modular

Den nye klimacomputer fra DGT-Volmatic kan med sin avancerede teknologi styre alle klimafunktioner i en væksthusafdeling. Betjening af computeren er baseret på en logisk menustruktur.

EMA Completa

EMA Completa computeren styrer et kedelrumssystem med 1 kedel for CO2 og varmeproduktion, 1 lagertank og 1 eller 2 extra kedler/varmevekslere kun til varmeproduktion.

LCC900 Kedelrum

Energiudgiften er ikke kun betinget af varmeforbruget i drivhuset, og hvordan denne varme reguleres, men er i lige så høj grad afhængig af styringen af varmen frem til husene. Derfor er en præcis kedelrumsstyring en væsentlig del af en økonomisk temperaturregulering i drivhuset.

Sempleta

Klimacomputer

Sempleta er en enkel klimastyring med 2 funktionsområder, nemlig styring af rumtemperatur og skyggegardin.Sempleta 1 er udviklet specielt til mindre væksthuse.